2777
2789
اگه چیزی داشته باشه مهریه زن جز دیون ممتازه ینی از نفقه بچه هم مهریه واجب تره یا اگه مرد فوت کنه تما ...

چرا باید زمانی که زن هنوز زنده س خونه زندگیش برسه به پدرشوهر و مادر شوهر یا حتی بچهها؟درستشم همینه که برسه به زن.الان من ۱۷ ساله ازدواح کردم یه هزاری کسی بهمون نداده خودمون با تلاشو زحمت همه چی خریدیم اگه خدای نکرده زبونم لال شوهرم چیزیش بشه یعنی باید هرچی دارمو تقدیم بچههام و خانواده ی شوهرم کنم؟نه دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوما اگه من بخوام از مهریه ام بگذرم باید کجا برم

میشه یه صلوات واسه سلامتیم بفرستین.. ویه صلوات هم برای جواب آزمایشام که تا دوهفته دیگه میاد خوب باشه. واونی که تو فکر خودمه. وحدس دکتراس نباشه🥺🥺😔😔🖤🖤

مسکن و ماشین که واسه مهریه میگیرنچند همسری هم منسوخ شده خیلی وقتهطلاق هم پاش گیر مهریه ست چجور طلاق ...

گلم ایشالا هیچ وقت رات به دادگاه خانواده نیفته وگرنه میبینی چجور قانون پشت مرده

این مورد درسته که تعلق میگیره ولی بازم همون میشه که مرد میتونه به راحتی نده اکثرا وقتی به این کثافت ...

درسته راه درو هست اما برای کسی که چیزی بنامش نباشه 

بعد فوت خانمم مادر پدرش که نمیخان اذیت بشن یا مثلا بخاطر طلاق بگن میبخشیم طلاق بدیم میتونن بگن حالا که دخترمون فوت شده عیبی نداره اصلا سالی یکی دوسالی یکی

الان سکه شده ۵۵

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

نه هیچ بیمه ای در کار نیست بردار شما الان بیمه هست

برادر ندارم ولی در خانواده های اطراف برای پسرشون خانه و ماشین می خرن. منظورم از بیمه این هست. ارث و میراث هم که هممون می دونیم چه طوره

یک چیز دیگه این که از لحاظ فرهنگی جلوتر از ما هستن. برای مثال از دوران نوجوانی بهشون فشار میارن که برن دنبال کار و درآمد زایی... ولی در عوض من چون زن بودم کسی بهم فشار نیاورد و الان در سن سی و خورده ای سالگی در مقابل یک مرد که انقدر زود شروع کرده خیلی عقب هستم. 

موافق کمک به مردان ناتوان ، معلول و معتاد هستم. 

Nothing ever happens 

برعکسش هم زیاد هست وحقوق ها کجا کفاف میده اخه حقوق چقدره مگه

آقای محترم. تو بیا برابر خواهرت ارث بگیر. ولایت بچه و هضانتشو بیخیال شو.حق طلاق رو برابر با زن بپذیر. از حق 4 ازدواج رسمی و هزاران صیغه بگذر، و اینهمه که بازار تو کشور ما به نفع آقایون هست رو قبول نکن. 

اونوقت مهریه مفت چنگت

چرا باید زمانی که زن هنوز زنده س خونه زندگیش برسه به پدرشوهر و مادر شوهر یا حتی بچهها؟درستشم همینه ک ...

فقط یک هشتم همه اون اموال مال شماست

یک هشتم پدر شوهر یک هشتم مادرشوهر

بقیه هم مال بچهاتونه

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

چرا باید زمانی که زن هنوز زنده س خونه زندگیش برسه به پدرشوهر و مادر شوهر یا حتی بچهها؟درستشم همینه ک ...

آره قانون ارث یک سوم از اموال میرسه به پدر و مادرش. یک هشتم به شما. باقیش به بچه ها🙂