2777
2789

متاهل یا مجرد چه فرقی داره؟ برا معاینه?

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمه داری؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
آره بیمه دارم ولی بکارت ندارم نامزدم هنوز عقد نیستیم نمیدونم چجور بگم ب دکتر

اون براش مهم نیست

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

وقتی میپرسه مجردی یا متاهل منظورش ک رسمی بودن یه رابطه نیست

منظورش اینه بکارت داری یا نه

ک ببینه چه مدلی معاینه کنه

تو بگو متاهلم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
وقتی میپرسه مجردی یا متاهل منظورش ک رسمی بودن یه رابطه نیستمنظورش اینه بکارت داری یا نهک ببینه چه مد ...

خجالت میکشم بعد بزنه سیستم بفهمه😐

اگه داروهارو بخوام آزاد بگیرم فک نکنم بفهمه 

خجالت میکشم بعد بزنه سیستم بفهمه😐اگه داروهارو بخوام آزاد بگیرم فک نکنم بفهمه

کی بفهمه؟ نامزدیا دکتر؟

خجالت میکشم بعد بزنه سیستم بفهمه😐اگه داروهارو بخوام آزاد بگیرم فک نکنم بفهمه

من خودم به دکتر گفتم ازدواج نکردم ولی نامزد دارم

اون گفت اینا مهم نیست، بگو رابطه داشتی یا نه، من فقط میخوام بدونم چجوری معاینمو انجام بدم

من خودم به دکتر گفتم ازدواج نکردم ولی نامزد دارماون گفت اینا مهم نیست، بگو رابطه داشتی یا نه، من فق ...

دکتره روشن فکره. خوبه دکتری ک من میرم روشن فکر نباشه 

دکتره روشن فکره. خوبه دکتری ک من میرم روشن فکر نباشه

بعید میدونم اصن تو سیستمشون بزنه مجرد یا متاهل