2777
2789
عنوان

نیازمند به یک عدد حس ششمی هستیم😂😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 48 پست
منم میشه بگی

بیش از حد فکر میکنی

مودبی

به بقیه تاجایی که احترام ببینی احترام میزاری

فکر کنم سخت میتونی ببخشی و از ته دلت فراموش کنی اگه بهت بدی کردن

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

شوخ طبعیبه جزییات اهمیت میدیاز مشکی یکنواخت بدت میاد و رنگی رنگی دوست داریمنظمی تا حدودی

من دی ماه مامان میشم؟

قلب مادر هیچ خبر داری انتظار آمدنت چقدر سخت است؟      و سه سال سخت انتظار بمونه به یادگار از امشب که خیلی غصه دارم ۳ بهمن ۴۰۲ روز پدر💔😞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میگی امسال پرستاری دولتی میارم

صد خودتو نمیذاری

رتبه ات خوب میشه و شاید چند تا بالاتر باشه رتبه ات پرستاری دولتی میاری 

اگه از الان صد خودتو بذاری حتی امکان پزشکی هم هست

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

یه دختر مهربون و دلسوزیبله قبول میشیحسمو گفتمحس شش نیستمجواب هیچکسیو نمیدم دیگه

من دی ماه مامان میشم؟

قلب مادر هیچ خبر داری انتظار آمدنت چقدر سخت است؟      و سه سال سخت انتظار بمونه به یادگار از امشب که خیلی غصه دارم ۳ بهمن ۴۰۲ روز پدر💔😞
لعنتعلی برمیگرده؟الان با کسیه؟

برمیگرده طول میکشه ولی

برای سرگرمی هر بار با یکی هم صحبت میشه

ممنونحسش بهم چیه؟

دوست داره

اره عزیزم درسته💞 میشه درخواست بدم یه سوال دارم پی وی بپرسم ؟ لطفا

بله گلم♥

صد خودتو نمیذاریرتبه ات خوب میشه و شاید چند تا بالاتر باشه رتبه ات پرستاری دولتی میاری اگه از الان ص ...

وای خیلی تنبلی میکنم😭😭

وای خدا ازدهنت بشنوه فقد دولتی بیارم هیچی نمیخام

فرهنگیان چی؟