2777
2789
عنوان

تاحالا تو کیش ماشین رنت کردید

78 بازدید | 7 پست

ساعتیه ، یا روزی ؟؟؟ 

من خیلییی دلم میخواد  هروقت رفتیم کیش یه لندکروز یا بی ام وِ اجاره کنم ، حسرتش مونده تو دلم 

تو کل عمرم کلا ۲بار رفتم البته خانوادگی ، اونموقعم عقلم به این چیزا نمی‌رسید 😅😁

شما تاحالا رنت کردید ؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خیلی پولش زیاد میشد باید یه مبلغی هم میزاشتیم که بعد ده پونزده روز عودت میکردن که ببینن خلافی چیزی نکردی کلا نمی ارزید

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اگه خدایی نکرده اتفاقی واسع ماشین بیفته چی من میترسم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
نه خیلی پولش زیاد میشد باید یه مبلغی هم میزاشتیم که بعد ده پونزده روز عودت میکردن که ببینن خلافی چیز ...

ما کلا با موتور بودیم خیلی من اذیت شدم ..... شوهرم نکرد ی موتور خوب کرایه کنه خیلی اسگل بازی درآوردیم کلا