2777
2789
عنوان

کیا سندروم زخم های پدرانه دارند

99 بازدید | 16 پست

دخترانی که اغوش گرم پدرانه را حس نکردند

موجب میشه که حس وابستگی به جنس مخالف و یا دلبستگی زود رس شوند ..که در عشق دنبال چیزی هست که هیچوقت پیدا نکرده

که این همه عامل های اینجا:

1. احساس ترس رهایی شدن ..

2. دیوار کشیدن دور خودمان و دوری از تعهد

3.انتخاب اشتباه و افتادن توی رابطه ناسالم 

بهش سندروم زخم های پدرانه میگن"

)😂🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مگه گفتم برای همه اس:/

گفتی دخترانی که..

یعنی همه

شایدم من اشتباه برداشت کردم

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

این همه اینلهایی هست بر اساس روحیات و نوع سبک زندگی ربط داره عزیز ..

اهان راست میگی

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

سلام 

وجود پدر بعنوان یک حامی تاثیرگذاره ولی نمیشه گفت همه دخترایی که رابطه ناسالمی از سوی پدر دیده باشن همچنین اتفاقاتی براشون میفته

مثلا دختر خانمایی هستند که همون دوران نوزادی یا کودکی پدر از دست داده باشند همه زندگیشون خوب نیست طبیعتا نه

اتفاقا دخترایی دیدم که اصلا همون دوران کوکی یتیم شدن وتوسط فامیلاشون بزرگ شدن و با همه سختی ها،بی مهری ها ، تحقیر و بی توجهی اتفاقا دخترای موفقی شدند وجایگاه با ارزشی تو جامعه داشتند