2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7070057 بازدید | 686108 پست
خیلی ممنون عزیزم که وقت گذاشتی و اطلاعات خوبتو در اختیارم گذاشتی🌹من با یه پریناتولوژیست آنلاین صحبت ...

دورت بگردم خواهش میکنم عزیزدلم. همین دیگ نمیتونن علتوپیداکنن فقط آدم بلاتکلیف میزارن. همین شایدی ک میگن هزارتااسترس ب آدم میده ولی برای اونامهم نیست ک ماچ حالی داریم. عزیزم اگ ب شیراز نزدیکی همونجابروشیراز هم دکترای خوبی داره بلکه بهترازابن سینا.انشاالله مشکلت حل میشه صاحب وروجکای نازوسالم میشی. فقط یادت باشه ماها خودمون بایدبیشترازدکتراحواسمون باشه چ کارایی بکنیم یانکنیم چون اوناففط ب فکرپولشون هستن منتطرخبرای خوشت هستم گلم

خانما چند روز بعد از انتقال رفتید آزمایش تیتر بتا؟ برای من ۱۶ روز بعد انتقال نوشتن خیلی زیاد نیست؟!! ...

عزیزم هر دکتری نظرش فرق داره

یکی میگه روز 14

یکی میگه روز 16

صبور باش قشنگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی ممنون عزیزم که وقت گذاشتی و اطلاعات خوبتو در اختیارم گذاشتی🌹من با یه پریناتولوژیست آنلاین صحبت ...

دوست گلم اگه میخوای بری پیش ایمونولوژیست ....پیش زرنانی برو چون که تشخیصش خیلی خوبه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خانما کسی اطلاع داره تخمک اهدایی روند دریافتش چطوره و چقدر زمانبره؟ و مشخصاتش رو با دریافت کن ...

من پارسال ابن سینا رفتم ۵ ماه طول کشید حدود ۵۰ میلیونم گرفتن .اره مشخصات پوست و مو و اینا مینوشتن 

من پارسال ابن سینا رفتم ۵ ماه طول کشید حدود ۵۰ میلیونم گرفتن .اره مشخصات پوست و مو و اینا مینوشتن

سلام ،این هزینه ها با بیمه خودمونم حساب میشه یعنی مثلا بیمه تکمیلی داشته باشیم میشه هزینه پانکچر اهدا کننده رو به اسم ما بزنن بتونیم حداقل یه هزینه جزئی بگیریم یا مثلا هزینه ویزیتشو

خانما‌کیا‌بعداز‌مثبت‌شدن‌لک‌داشتن‌وبخیرگذشت‌براشون؟

خواهش‌میکنم‌هرکی‌تجربش‌داشته‌جواب‌بده

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
ممنون عزیزم🙏🌹 ایشون کجا هستند؟

تهران 

دیگه شناخته شده ترین ایمونولوژیست زرنانی 

آنلاین هم ویزیت می‌کنه ،البته اولین بار فکر کنم حضوری باید بری ولی بعدش برای نشون دادن آزمایش اینا میتونی آنلاین ویزیت شی ،البته اصرار کنی شاید همون اول هم آنلاین ویزیت کنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

از نظر اینکه بیماری نداشته باشن ازمایش خاصی دادن؟ خودتون طرفو دیدین؟ 

و اینکه با تخمک اهدایی بار چندم ای وی اف موفق شد؟

تهران دیگه شناخته شده ترین ایمونولوژیست زرنانی آنلاین هم ویزیت می‌کنه ،البته اولین بار فکر کنم حضوری ...

ممنون عزیزدلم، ببخشید من تو نت گشتم مشاوره آنلاین ندیدم شماره ای از مطبشون هم پیدا نکردم فقط یه جا نوبت دهی داشت برا حضوری که مربوط به مرکز بهاران بود، یه شماره موبایل هم زده بود که جواب ندادن،

شما اگه شماره ای یا سایتی که مشاوره آنلاین میدن رو‌ میدونید بهم بگین ممنون میشم عزیزم دستتون دردنکنه