2777
2789

من کلا مشکلات گوارشی دارم اندو و کلو هم شدم چندین بار همش گفتن اعصابه گوارشیه

یمدت دمنوش بابونه خوردم روزی ۳بار بعد حدود پونزده روز ول کردم اما بعدش یمدته نمیتونم از شیر اب بخورم حتما باید اب ولرم باشه الان ژله خنک خوردم حالم بهم خورد اما دیشبم خوردم اما حالم بد نشد بستنی میخورم چیزیم نمیشه نمیدونم چمه یهو بزاق دهنم میاد هرچی میخوام جلو خودمو بگیرم نمیشه یهو بالا میارم

یه چیزی بخور با طبع گرم بادام درختی مثلا یه تیکه سیب سرخ راه برو یا زنجبیل اگه دارین چوبش رو داخل یه ...

دوتا بشقاب غذا بخورم عین خیالم نیست حالم بد نمیشه ولی کافیه روش اب بخورم دو دقیقه بعد بالا میارم...

میگم نکنه بابونه طبعش گرم بود اینجور شدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا اخه اینجور نبودم اخه ندیدم کسی اب بخوره بالا بیاره...بدبختی صبح زودم اب بخورم بالا میارم با معد ...

صبح بلند میشی یه بیسکوئیتی نون خشکی چیزی بخور بعد غذات سعی کن یع ساعت اب نخوری

صبح بلند میشی یه بیسکوئیتی نون خشکی چیزی بخور بعد غذات سعی کن یع ساعت اب نخوری

من اصلا دیگه اب نمیخورم فقط ابجوشیده...میترسم اخه

اما الان از ژله خنک هم تهوع گرفتم...

اصلا خیلی حساس شدم روغذاها هم ایراد میگیرم بو میزنه ولی خب بالا نمیارم اونجا فقط چندشم میشهد

خب طبسعیه من از تو بدتر بودم گوارشم سرد شده بود

جدی؟راستش استرس گرفتم حالا ک گفتی خودتوتم بودید اروم شدم

الان دیگه خوب شدین؟میشه بگین چیکار کردین ک منم همونکارو کنم 

جدی؟راستش استرس گرفتم حالا ک گفتی خودتوتم بودید اروم شدمالان دیگه خوب شدین؟میشه بگین چیکار کردین ک م ...

ببین اگه اندو و کولونوسکوپی شدی و گفتن از اعصابته معده ت سرد شده باید رعایت کنی من چای نمیخورم خیلی هوس کنم یه لیوان خیلیییی کم رنگ 

بعد من مثلا یسری غذاهارو نمیخورم مثل سیب زمینی سرخ شده گوشت هایی ک خیلی چرب یا مونده و سنگین باشه گوجه نمیخورم 

ببین اگه اندو و کولونوسکوپی شدی و گفتن از اعصابته معده ت سرد شده باید رعایت کنی من چای نمیخورم خیلی ...

اندوسکوپی و کلونسکوپی دوسه بار شدم ولی اخرین بار پارسال بود ک کلی مشکل گوارشی داشتم گفتن داخل خیلی تمیز بوده دلمون نیومد اصلا نمونه برداریم

این حالتم الان یکی دوماس