یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه ازدواج معمولا عشقو نابود میکنه مگر اینکه عشقی وجود نداشته باشه و دو نفر بهم کشش سطحی داشته باشن و زیاد عمیق نباشن اینطوری دو نفر میتونن تا سالیان سال با هم زندگی کنن و به هم عادت کنن
مامان و بابام عاشقانه ازدواج کردن بعد 25 سال هنوزم عاشقن
عشق مراقبت میخواد...
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
این نظر منه شاید درست نباشه،روی دیگه عشق نفرته و این تضاد ها همیشه هست مثل خواب و بیداری شما وقتی یه مدت طولانی بیدار باشی ناگزیر احتیاج داری برای یه مدت استراحت کنی تا بتونی سرحال تر بیدار بشی و در مورد عشق هم همین طور شما وقتی یه مدت عشق بورزی ممکنه لحظاتی نیاز داشته باشی که تنها باشی ولی در ازدواج شما همچین اجازه ای نداری و شما و شریکت به هم زنجیر شدین و این سبب رنج میشه و از طرفی آدم ها مدام درحال تغییر و دگرگونی هستن و وقتی یکی از زوجین از درون تغییر زیادی میکنه همه چیزش تغییر میکنه و ممکنه دیگه همسرش رو دوست نداشته باشه ولی از اونجایی که با ازدواج به اسارت گرفته شده مجبور تحمل کنه و دم نزنه من موافق ازدواجم در صورتی که اختیار و از فرد سلب نکنید ازدواج یه تضمینه و نسبتا امنه مصنوعیه ولی عشق زنده و زیباست ولی نا امنه هر لحظه ممکنه ناپدید بشه