شما افسرده نیستید؟ من یه روز خوبم یه روز حال دلم خوبه یه روز دپرسم.هی مودیم. بنظرم گوشی خیلی تاثیر داره
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شاید ماهم داریم خبر نداریم دلیلشو بلکه ام کسی تونست درست کنه
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
من میدونم چه کارهایی باید بکنم ولی نمیتونم. اصلا انگار انگیزه ندارم تلاش کنم
خیلی چیزها بیماری جسمی که باعث بشه فکری بشی خوب میشم یا نه روحیه رو هم داغون میکنه مخصوصا اگر درمانش طولانی بشه توی خونه موندن از اجتماع دور بودن ترک تحصیل کلاسهای مختلف نرفتن تنها بودن شب بیداری آفتاب نگرفتن بی فعالیتی استرس و اظطراب و فکر زیاد
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺