2777
2789
عنوان

کسی تا حالا با دوست پسرش ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 114 پست
اینایی هم که با بی اف ازدواج کردن پسره این مدلی نبوده که. ایشون سربازه، بچست، تکلیف زندگیش معلوم نیس ...

بهترین جواب. والا منم اول دوست بودم ولی شغل خیلی خیلی خوب داشت، تحصیلات بالا داشت، پول داشت. مهمتر از همه قصد ازدواج داشت. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از این به بعد نسوزون پس فردا میگی اره کتکم میزنه میزنه تو سرم که اینجوری اونجوری ای این بدتره که تصم ...

باید همینکارو کنم گفتم بیا خاستگاری بعدش من میگم مشاوره گفته نه برای منم بد تموم نمیشه گفت تو میخوای بله بگی الکی میگی

باید همینکارو کنم گفتم بیا خاستگاری بعدش من میگم مشاوره گفته نه برای منم بد تموم نمیشه گفت تو میخوای ...

به پسره هم بگو خوشبخت بشی بایه دختر دیگه

تموم کن رتبطه رو

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

بهترین جواب. والا منم اول دوست بودم ولی شغل خیلی خیلی خوب داشت، تحصیلات بالا داشت، پول داشت. مهمتر ا ...

به پای هم پیر شین

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید