2777
2789
عنوان

زابل چجور شهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 86 پست
برای دانشگاه عالیه عزیزمشهرشم الان شهر خوبیه سر سبز نیست اما امن و امانهبازارهای فوق لاکچری جدید زدن ...

چرا هرکی یه چیزی میگ😐😂اخه من هرچیم گوگل میزنم ای نمیدونم حاشیه نشینیو امار قتلو ... اینا میاره/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوگل؟؟

کلن میخاشسم عکس شهرشو ببینم که چجوریه زابل زدم اینارو اورد😐😂شما اهل زابلی؟اگه اونجایی هستین که فک کنم شما بهتر از بقیه بدونین واقن چجوریه زابل میشه راهنمایی کنین

چرا هرکی یه چیزی میگ😐😂اخه من هرچیم گوگل میزنم ای نمیدونم حاشیه نشینیو امار قتلو ... اینا میاره/:

تو فیلم ها یی که میسازن خیلی بلوچها رو فقیر و خیلی مردم زابل و استان سیستان و بلوچستان و فقیر نشون میدن

عزیزم اصلا اینجور نیس

ما شیرازیم

و خواهرم زابله

خیلی الان عالیه من که هربار میرم عشق میکنم

مثبت اندیش😇

جدی ؟ الان دیگ اوکیه؟من هرچی گوگل میزنم چیزای خوب نمیاره اخه ):

گوگل لجه باهاشون 

😁😅

منکه دفاع نمیکنم 

ولی بلاگرای زابلو برات پیدا میکنم میفرستم ببین چه تیپ و قیافه هایی چه جاهایی داره زابل

که هرجا میرن عکس میزارن

زابل و بلوچ با فرهنگ و با کلاس لاکچری شدن

مثبت اندیش😇

کلن میخاشسم عکس شهرشو ببینم که چجوریه زابل زدم اینارو اورد😐😂شما اهل زابلی؟اگه اونجایی هستین که فک ...

من اهل زابل نیستم اما بلوچم و اصالت مال اونجاست چند سال هم اونجا زندگی کردم اگر برای تحصیل میخوای بری اونجا بدرد نمیخوره چون محروم از نظر امکانات اما مردمش خیلی مهربون و خون گرمن اینای ک میگن تیر اندازی الکی میگن کدوم دختر دانشجو رو زدن کشتن با تفنگ ک شما دومیش باشین 

شغلشون شوتیه اکثرا چون مجبرون برای زندگی پول بدست بیارن

و اینکه مردمش خیلی خوبن اما حیف امکاناتش صفره ولی دانشگاه زاهدان از نظر امکانات خیلی بهتره

تصور من ازین شهر پر از سنی های متعصب و قاچاقچی های خطری و کمبود امکاناته

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

زابل که سیستان زاهدان و خاش و... بلوچن . و آدمای خوبین من زابل نرفتم ولی زاهدان و چابهار  عالی عالی هیچ مشکلی نیست خیلی هم لاکچری ان . یک سر بازارهای زاهدان برو خیلی خوبه کیف میکنی چابهار که دیگه نگم . دانشگاه زاهدانم بسیار دانشگاه عالیه