ماه_کوچیک مدیر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 249 عنوان کسی تا حالا با دوست پسرش ازدواج کرده | مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 114 پست من به خانوادم گفتم دوسال دیگه میاد خاستگاری الان دو سال شده نیونده و تصمیمی هم نداره بیاد چیکار کنم خانوادمم خیلی گیر میدن روانی شدم یه توسل مجرب بهم بگین دیروز | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_کوچیک مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 249 همچنین سعی کن ادم مناسبتو پیدا کنی پسر ۲۳ ساله برای ازدواج خیلی کم سنه و حرفاشو نمیشه جدی گرفت من یکسال بزرگترم
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 11018 عزیز از من میشنوی بیخیالش شو وگرنه در اینده مجبور میشی کنارش بذاری، وقت و عمر بیشتری ازت هدر میره به خانوادت هم بگو به اختلاف خوردیم جدا شدیم ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید
ماه_کوچیک مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 249 استرس زا هم هست من حیلی پیر شدم و دچار استرس و اضطراب زیاد شذه بودم. معده م ناراحت شذه بود. درسته هم ... میگه شرایط مالیم اوکی نیست ولی میدونم دروغ میگه و بهونس حس میکنم منو نمیخواد ولی میگه اشتباه میکنی
_dokhtarepayiz_ عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 698 به خانوادم چی بگم آبروم میره بگو اشتباه کردمهمه آدما اشتباه میکننالان بگی خیلی بهتر از بعد ازدواجه
ماه_کوچیک مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 249 عزیز از من میشنوی بیخیالش شو وگرنه در اینده مجبور میشی کنارش بذاری، وقت و عمر بیشتری ازت هدر میره به ... اینجوری خیلی حرفا میشنوم قلبم طاقت نداره تا همین حالاشم تیروئید پرکار گرفتم
ماه_کوچیک مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 249 بگو اشتباه کردمهمه آدما اشتباه میکننالان بگی خیلی بهتر از بعد ازدواجه اره ولی دوست داشتم اونم یه حرکتی کنه حداقل شعور جدایی داشته باشه
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 11018 اینایی هم که با بی اف ازدواج کردن پسره این مدلی نبوده که. ایشون سربازه، بچست، تکلیف زندگیش معلوم نیست، گفته که نمیاد برای ازدواج اینا قشنگ اژیر قرمزه از من گفتن بود ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 11018 اینجوری خیلی حرفا میشنوم قلبم طاقت نداره تا همین حالاشم تیروئید پرکار گرفتم والا چی بگم دیر یا زود این اتفاق میفته ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید
_dokhtarepayiz_ عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 698 اره ولی دوست داشتم اونم یه حرکتی کنه حداقل شعور جدایی داشته باشه تو شعورشو داشته باش و تصمیم عقلانی بگیر این آدم تو رو تباه میکنه برات اهمیت قائل نیست براش مهم نیستی چرا به زور باهاش موندی
گماله۲۰ عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 2567 😔😔 چیکار کنم خواستگار داری؟از این آدم زندگی برات در نمیاد میخای ۵ سال دیگم وایستی باز میگه نه نمیام یعنی برای شما نمیادتموم کنی بهتره برات چن جلسه میری تراپیست
ماه_کوچیک مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 249 والا چی بگم دیر یا زود این اتفاق میفته سختمه مثل جون دادنه برام
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 11018 بفرما احترام هم که بلد نیست. این ادم تو هر مشکلی فقط سرکوفت میزنه همسر خوبی نمیشه ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید
ماه_کوچیک مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 249 تو شعورشو داشته باش و تصمیم عقلانی بگیر این آدم تو رو تباه میکنه برات اهمیت قائل نیست براش مهم نیستی ... وابستگی و ترس حرف مردم مریضم شدم