2777
2789
عنوان

کسی تا حالا با دوست پسرش ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 114 پست
منم قصد ازدواج داشت ولی الان پیچوند من از کحا میدونستم

خب نمیدونستی که نمیدونستی فدای سرتتتتت. اشتباه کردی سختیشم کشیدی. به بقیه ضرر نزدی که. بقیه مگه زندگیشونو خیلی عالی پیش بردن. همه اشتباه داشتن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نمیدونستی که نمیدونستی فدای سرتتتتت. اشتباه کردی سختیشم کشیدی. به بقیه ضرر نزدی که. بقیه مگه زندگ ...

من ضرر نزدم یه عالمه کادو خریدم چیز درست وردم براش یه بارم منت نزاشتم بعد الکی حرف در میاره منت میزاری

چون سرباز بود بیرون میرفتیم خودم خوراکی میبردم

من خیلی میترسم که چی بگن و خواهر بزرگم منتظر این بود ک این اتفاق بیوفته میدونم سرافکنده میشم

حالا بخاطر اینکه خانوادت ببینن تو برنده شدی و اونا اشتباه کردن چقدر میخوای ادامه بدی؟ ببین تا وقتی ببینن رو این مساله حساسی هی میخوان اذیتت کنن. تا وقتی هی بخوای اثبات کنی قوی هستی اونام میخوان رقابت کنن. کافیه بگی: اره تو درست میگی. دیگه حرفی نمیمونه بزنن. اخه اینم شد سرافکندگی!!! 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
من ضرر نزدم یه عالمه کادو خریدم چیز درست وردم براش یه بارم منت نزاشتم بعد الکی حرف در میاره منت میزا ...

دنبال بهانست ول کن حرفاشو. 

مرسی چقدر کمکم کردی 🥺

عزیزمی. واسه منم پیش اومده. از چیزی نترس. بعد جدایی نه کسی از غصه مرده نه سرزنشای دیگران طولانی مدت بوده. هیچیت نمیشه. با کسی که ارزشتو نمیدونه حتی ازدواجم کنی فایده نداره.

باید همینکارو کنم گفتم بیا خاستگاری بعدش من میگم مشاوره گفته نه برای منم بد تموم نمیشه گفت تو میخوای ...

اییی چقد فحش اومد تو دهنم 

اصلا این ادمو راهم نده دم خونت 

بگو ادم زندگیم نبوده مشاوره رفتیم گفتم نه و تموم کن