2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار هرکسی راه خودشو بره ، اسلام خودش میدونه چجوری مجازاتش کنه ، مگه نه؟

منم سعی ندارم کسی رو مجازات کنم هرکسی رو توی قبر خودش میذارن فقط خواستم جواب سوالتون رو بدم نمی‌دونستم طلبکارم میشید .

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

منم سعی ندارم کسی رو مجازات کنم هرکسی رو توی قبر خودش میذارن فقط خواستم جواب سوالتون رو بدم نمی‌دونس ...

طلبکار چرا؟ فقط داریم باهم در مورد یه موضوع صحبت میکنیم 🙏🏻❤🤣

من

میشه بگی انسان ها قبل ابراهیم چجوری بودن و چیکار میکردن ، یعنی همشون گمراه بودن و به دوزخ رفتن؟

هرکس انسان خوبی باشه پاداش میگیره 

در هر زمان و با هر دینی

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

از کی پاداش میگیره؟ پس قبول داری انسانیت کافیه؟

خیر 

از خداوند پاداش میگیره 

انسانیت هیچ خط و مرزی ندارد 

ما حرف از قبل دین زدیم نه حالا که ادیان رو داریم

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

پس دین درسته ، کسای کا دین ندارن تکلیفشون چی میشه؟

بدون ذره ای تردید 

اونارو دیگه خدا گفته تکلیفشون چیه 

مثلا چند نوعن کسی که واقعا درک نکرده راه درست کدومه یا اونی که بین درستی ادیان گیر کرده 

شما خودت نظرت کدومه؟

خیر از خداوند پاداش میگیره انسانیت هیچ خط و مرزی ندارد ما حرف از قبل دین زدیم نه حالا که ادیان رو دا ...

اینجوری دو نیم میشیم ، پس زندگی او هزاااران میلیون ادمی که قبل ما اومدن چی؟ زندگی اونا معنی نداشته؟

من

بدون ذره ای تردید اونارو دیگه خدا گفته تکلیفشون چیه مثلا چند نوعن کسی که واقعا درک نکرده راه درست کد ...

من با انسانیت و وجدان ادم سرو و کار دارم ، ابنکه خوب باش و زندگی کن آینده هرچی باشه نباید الانتو براش فدا کنی ، اینکه بگردی دنباله دینی ک ایا درست باشه که در ابنده اگه مردم جایی خوبی برم ، زندگی و زیبای های این دنیا دیگه به چشت نمیاد ، طبیعت هوشمنده دوسته من

من