یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وقتی فکر داری میتتنی یه کم اول به حرفای که زدن فکر کنی بعد تصمیم بگیری باور داشته باشی یا نه ، نه اینکه یه چیزیو ندونسه و بی دلیل باور داشته باشی؟ تو باور نداری فقط چیزیه که از بچگی بهت گفتن درسته و باید انجامش بدی؟
عدالت همینه دیگه مثلا میشه کسی دینش مسیحی باشه ولی طبق اسلام مجازات یا پاداش بهش داده بشه ؟!این عدال ...
شاید کسی که هر دینی داره طبق انسانیتش مجازات و یا پاداش داده بشه ، چرا کسی رو به خاطر اعتقاداتش باید سنجید ، در صورتی که اونم از نظر هر دینا دیگه ای داره اشتباه میکنه ، همونجوری که مسیحی ها فک میکنن تو داری راهو اشتباه میری
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍