2777
2789
عنوان

چه دنیای بدی شده

112 بازدید | 4 پست

چه دنیایی شده هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه هر کس یه جور به یکی دیگه ضربه میزنه ونمیدونن اینا همه حق الناس هست فقط دعا میکنم تو این دنیا هیچ کدوم از مردم سرزمینم دستشون جلوی همدیگه دراز نباشه وخداوند هیچ کسی رو محتاج دیگری نکنه

الهی آمین 🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقی نیفتاد ی دور تاپیک هارو دیدم دلم گرفت دیدم که مردم باهم چقدر در تنش هستن انگار مهربونی بخشش ص ...

به نظرم همیشه اکثر مردم بد بودن همینه که کشتی نوح انقدر خالی بود(شوخی؟). پس روال همیشگی...

ولی یک چند تا خوب هم پیدا میشن. ما خودمون به طور شخصی وظیفه داریم که مهربونی رو ادامه بدیم و همین که انجام بدیم یعنی مهربونی نمرده. اگر بقیه بد هستن از روی لج خوب باش. 🙂 

Nothing ever happens