2777
2789
عنوان

من چطور دوست پیداکنم❓

539 بازدید | 91 پست

راستش توکلاس من اینطوری نیستم که احساس تنهایی کنم اما مدیر، ناظم یا معلم یهویی تحویلم میگیرن

مثلا ناظمه بهم گفت آره من حس کردم که احساس تنهایی میکنی یا معلمه همش اصرارمیکرد میگفت چیشده که اینجوری شدی قبلا شیطنت میکردی.

میخواستم ببینم که مشکل ازمنه؟

آخه بغل دستی هم ندارم، کلا روابطم هم توکلاس بابقیه خیلی اوکی نیست یعنی باهاشون صحبت نمیکنم

ازیه طرف هم دلم میخواست بایکی توکلاسمون دوست صمیمی بشم ولی غیرمستقیم دیگه گفتش دوستِ من نیستی

بنظرتون چیکارکنم؟

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

چندمی؟

شاید مامانت چیزی گفته 

منم ی مدت با بچه های کلاس دعوام شده بود خیلی تو کلاس تحت فشار بودم مامانم رفته بود به ناظممون گفته بود همچین اتفاقی افتاده یکم زنگ تفریحا تو دفتری جایی بهم کار بدن 

البته بعدا بهم گفت همچین کاری کردی😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندمی؟شاید مامانت چیزی گفته منم ی مدت با بچه های کلاس دعوام شده بود خیلی تو کلاس تحت فشار بودم مامان ...

من یازدهمم

اره به ناظم قبلی یچیزی گفته بود اونم انقدر خودشیرین بازی درمیورود انگار به اجباربود مثلا داشت بازیگری میکرد که دوستت دارم و این حرفا اه اه

سخت نگیر درست خوب باشه به بقیه کمک کنی توضیح بدی اوکی

میگم اضطراب اجتماعی دارم نمیتونم که بازشما حرف خودتون رومیزنین 😂🤌🏼

من یازدهمماره به ناظم قبلی یچیزی گفته بود اونم انقدر خودشیرین بازی درمیورود انگار به اجباربود مثلا د ...

وای منم یازدهمم اینجوری بودم 

باز خوبه این خودشیرینی بازی در آورده اونا اصلا انگار نه انگار 😂

بنظر منننننن اگه واقعا به بچه های کلاس ارتباط نمیگیری و میری طرفشون ولی اونا تحویل نمیگیرن بیخیالش شو 

اعصاب و روان خودت آروم تر میمونه حداقل کمتر حس بدی داری

ی جوری خودتو بگیر انگار تو علاقه ایی نداری با اونا حرف بزنی😂🙂 تحمل کن چند ماه دیگه تموم میشه

ارتباط نداری توی انیستا یا توی مجازی

من دوست مجازی نمیخوام.. من میخام یه دوست واقعی داشته باشم اینستاگرامم کسیو ندارم ینفربیشتر نیست

وای منم یازدهمم اینجوری بودم باز خوبه این خودشیرینی بازی در آورده اونا اصلا انگار نه انگار 😂بنظر من ...

یعنی چی تحمل کنم؟؟ مگه من احساسات ندارم مگه نباید نوجوونی کنم یا باید خوشبگذرونم

واسه شما کاربرا خیلی گفتنش راحته واقعا اعصابم خوردمیشه اینجوری میگین