2777
2789
عنوان

من چطور دوست پیداکنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 91 پست
بیخیال بابا دوست چیه🧑‍🦯‍➡️کار خودتو بکن هر کی ادم دوستی باشه خودش میاد سمتت

چرا چیشده مگه؟ مگه منم حق ندارم به احساساتم اهمیت بدم؟

Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اینجوریم نیست که خودمو کوچیک کنم یااینکه بزوربگم بیا دوستم شو 😂ولی محی یچیزدیگست حالا.. نمیخواست ...

خب همین منم منظورم این بود به خاطر تنهایی سعی نکن اگه کسی بهت گفته فقط همکلاسی ایم بخوای باهاش دوست بشی 

کس دیگه ایی تو کلاستون نیس؟ 

بنظرم حرف زدن از پشت گوشی راحت تره اگه شمارشو داری هر دفعه به بهونه های مختلف باهاش چت کن بعد کم‌کم تو مدرسه هم ارتباطتون بهتر میشه

خدا سلامتت کنه عزیزم

بیماری بدی نیستش که 😂 کمخونی هم نیستشا نوع خفیفشه 

یعنی کم خونی خفیف به حساب میاد

خب همین منم منظورم این بود به خاطر تنهایی سعی نکن اگه کسی بهت گفته فقط همکلاسی ایم بخوای باهاش دوست ...

یبار پیام دادم بهش بعد تعجب کردم پیام داده بود سلام شما 😐

تعجب کردم همکلاسیشو نمیشناسه

ولی خب.. یه سوءتفاهم شد بینمون پیش اومد بخاطرهمین 

منم حالا محل ندادم بهش دیدم سرکلاس نگاه میکنه هرسری میخواد پچ پچ کنه بازاهمیت ندادم 

گفتم اون پیشقدم بشه خودمو کوچیک کنم چرا؟

چرا چیشده مگه؟ مگه منم حق ندارم به احساساتم اهمیت بدم؟

چرا ولی این شکلی خودتو وقف بقیه کنی که اخرشم بخواد الکی این دوستی خراب شه؟🧑‍🦯‍➡️ 

واقعا میگم بهترین راه جذب آدما اینه که خودت باشی

البته شایدمم خشکی...مثلا سعی کن با آدما صحبتو ادامه بدی

منم غیر اجتماعی بودم قبلا و هرکی هر چی بهم میگفت یا لبخند میزدم یا سر تکون میدادم ولی الان سعی میکنم در جوابشون یه چیزی بگم که بحث درست شه و دایره دوستام بیشتر شن

امروز برجم، کاملا زهر مار.

تعریف کردی یاد دوران دبیرستان خودم افتادم

ببین الان که شده ۳۵سالم و کلی موقعیت کاری و ازدواج و ..بخاطر همین کمرو بودنم از دست دادم

تازه بعد این همه سال مشاورم گفت اضطراب اجتماعیه

تنها راهش ارتباط گرفتن زیاد با مردمه

هرچی هرچی

من مشاورم گفت راه بیفت تو کوچه خیابون از مردم الکی آدرس بپرس مثلا، یا اجباری روزی سه بار باید زنگ میزدم کلینیکی، باشگاهی، فروشگاهی جایی سوال میپرسیدم فقط واسه اینکه ترسم بریزه

البته اینقدر ترسم زیاد بود اذیت کننده بود وحشتناک دیگه ادامه ندادم

تا میتونی داخل مردم باش، همینجوری سرحرف باز کن، باشگاه برو کلاسای مختلف برو

مث من ول نکنی که دور از جون بدبخت میشی

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
چرا کلاس زبان معمولا همسن هارو با هم تو ی کلاس میزارن

میرم کلاس زبان به شرطی که یه جای دیگه باشه

چرا ولی این شکلی خودتو وقف بقیه کنی که اخرشم بخواد الکی این دوستی خراب شه؟🧑‍🦯‍➡️ واقعا میگم بهترین ...

نه والا مغرور نیستم خیلیا میگن درونگرایی ولی بابام میگه درونگرا نیستی تواگر درونگرا بودی که دنبال دویت نمیگشتی

نه والا مغرور نیستم خیلیا میگن درونگرایی ولی بابام میگه درونگرا نیستی تواگر درونگرا بودی که دنبال دو ...

خب چراا میشه درونگرا باشی و دوستم بخوای...با ادما میتونی راحت ارتباط برقرار کنی؟

امروز برجم، کاملا زهر مار.

تعریف کردی یاد دوران دبیرستان خودم افتادمببین الان که شده ۳۵سالم و کلی موقعیت کاری و ازدواج و ..بخاط ...

وایی چقدر سم بود صحبت مشاورتون 😂😂😂

نبابا اینجوریم نیستم مغرور نیستم تایپم INFP ولی تست میدم هرسری برونگرا درمیاد نمیدونم چرا

بابا اضطراب اجتماعیو بریزش دور فکر کردی اینا کین که ازشون میترسی

نمیدونم طرز فکر غلطی دارم