2777
2789
منم تا حدودی دوست دارم😂ما برای اولین بار رفتیم خونه همکار همسرم با زنش انقدر صمیمی شدیم که شوهرامون ...

والا بخدا قدیما انقد سخت نمیگرفتن و صمیمیتم بیشتر بود بیشترم خوش میگذشت😂

یدونه پیتزا دادن واسه همه؟ اینکه برای هرکس یه پیتزا بگیری خیلی هم شیک و خوبه ولی نه یه پیتزا بزاری و ...

نه واسه هرکی یکی

چندتا درست کردم بعد همه رو برش دادم گذاشتم تو یه سینی بزرگ و فرستادم سر سفره 

پیتزاهام تیکه هاش خیلی بزرگ نبود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه واسه هرکی یکیچندتا درست کردم بعد همه رو برش دادم گذاشتم تو یه سینی بزرگ و فرستادم سر سفره پیتزاها ...

خب اینجوری خوبه باز

ایشثن میگفت یه پتیزارو اورده گذاشته وسط به هرکس یه تیکه داده 

خب اینجوری خوبه بازایشثن میگفت یه پتیزارو اورده گذاشته وسط به هرکس یه تیکه داده

حتما تعدادشون کمتر بوده خب 

پیتزاش بزرگ بوده شاید یه تیکه ش اندازه چندتا تیکه ما بوده 😂

عزیزم نه شماوظیفه دارید مهمونی آنچنانی بدید نه ایشون!

هرکس اندازه ای ک میخاد تدارکات می بینه..

والا ازنظر بعضیا ماکارونی خورشت مرغ و...غذای کمیه

خیلی مشتاقم ببینم ناهارشون چیا که اینطور کلاس می زارن😐😐😐😐😐🤭

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

تازه خیلیم خوشمزه ستمن جایی دعوت شم پیتزا و سوخاری بدن کلیم خوشحال میشم 😂😂

من خودم پیتزا دوست ندارم ولی عاشق سوخاریم به من فقط سوخاریم بدن خوشحال میشم با نوشابه😂

وای چه وحشتناکبرادر شوهرت مجرد بود یا متاهل حالا؟ اگه متاهل بود که خیلی مسخرست

متاهل.بعدم پیتزا سوسیس!!!

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون