2777
2789
عنوان

همسن بودن بچه من و خواهر شوهرم کار دستم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 38 پست
اونم محل دادن تو رو نمی‌خواد 😂با بچت خوشحاله والا من هیچوقت از بچه بدم نمیاد مگر اینکه بی ادب باشه ...

عزیزم اولا فقط بچه نمیاد بلکه حودشم میاد  تا ساعت نه اینا میشینن منم مجبور میشم بگم شوهرشم بیاد و شام بمونن

دوما همه کارو بچه ها به هم میریزن من شاغلم به خدا حوصله بچه خودمو هم ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو میخوام برم خونه مامانم امروز

اخه همیشه میگم میرم خونه مامانم، میرم بازار، میرم با دوستام بیرون... 

یبار گفتم بازار کار دارم گفت باشه بریم من وایسم کارتو انجام بده بعدش بریم خونتون

اخه همیشه میگم میرم خونه مامانم، میرم بازار، میرم با دوستام بیرون... یبار گفتم بازار کار دارم گفت با ...

بچتو بفرست بره خونه اونا بعدا بگو شوهرت بره دنبالش 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

اخه همیشه میگم میرم خونه مامانم، میرم بازار، میرم با دوستام بیرون... یبار گفتم بازار کار دارم گفت با ...

هیچ راهی نمی مونه پس جز اینکه بگی وای چقدر امروز خستم.هم کار توخونه هم بچه داری هم کار تو اداره خستم کرده امروز اگه یکم استراحت کنم خوب میشم کلا دوتا شغل داشتن خیلی سخته ادم نیاز داره یه استراحت

کاربر سال 98هستم

هرچقدر کش بدی و اصل مطلبو نگی بازم میاد خونتون 

مستقیم بگو امروز خسته ام بچه ها میخوام استراحت کنم یه وقت دیگه بازی میکنین بعدم سریع برین خونه

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

هیچ راهی نمی مونه پس جز اینکه بگی وای چقدر امروز خستم.هم کار توخونه هم بچه داری هم کار تو اداره خستم ...

طرف خودشوبه نفهمی میزنه همون بگه من امروز خستم باید بخوابم ان شاالله فرصت مناسب بیا خونمون