2777
2789
عنوان

چرا خانمان دیرتراز اقایان

337 بازدید | 14 پست

دلیلش چیه چرا خانما دیرتر ازاقایان پیرتر میشه . بنظرمن دلیل پیر شدن اقایان فقط خانمها هستن چون خانم وقتی تو خونه به شوهرش بحث کنه اعصابشو خردن کنه با خیلی چیزهای دیگه ..

همون پسری هستم .که هنوزهم عاشقتم....😘😘😘

چون خانم ها عمل زیبایی میکنن و آقا باید هزینه های خانم رو پرداخت کنه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظرم خانم ها زودتر پير ميشن والا

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

چون آقایون به خودشون نمیرسن 

نمونش شوهر من 

نهایت رسیدنش حمومه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

ععع فک کردم زنی خو مردی 

اوکی باشههه شما راس میگی ما زنا دلیل پیر شدن شماییم ولی اونی ک بچه هات و ب دنیا اورده زنت اونیکی هر روز بشور و بپز و بساب میکنه ولی با این حال زنت بخاطر شما باید همیشه سرحال و خوشگل موشگل باشه ک شماااا نری سراغ یکی دیگه اره اقا

وگرنه زنت هزارت تا بدبختی و مشکلات روحی و روانی و استرس داره 

متاسفم واسه طرز فکرت ... برو یکم تحقیق کن دلیلش و میفهمی اقا

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡

دلیلش فقط و فقط صبر و تحمل و مقاومت بیشتر خانمهاست . هم روحی هم جسمی. کم نیستن مادران سرپرست خانواده که هم‌پدر بودن هم مادر . بازم قوی و امیدوار بالا سر بچه هاشون نشستن . تو همون شرایط مرد افسرده و زمین گیر شده

من نگفتم چرا خانها بچه نمیارن نگفتم که خودشونو خوشگل موشگل نمیکنن برا شوهراشون . ولی بحث چیز دیگه هست .

خانمها اگه عمل زیبای کنن شوهربایدبیشتر بهش افتخار کنه که هزینشو پردخت کنه چون اگه عمل زیبای انجام بدی برای شوهرت انجام میدی 

چون ژنتیک خانمها همینه نازکتر و ظریفتر و بچگانه و لطیف هستند و پوستشون ظریفه، خدا هفرموده به زنانتان محبت کنید چراکه جنس زن مانند کودک است و...... . نهایتش در 70 سالگی پیر بودنشون خودشو نشون میده