2777
2789
عنوان

بابام تازه فوت شده بیاین ببینین من حق داشتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3382 بازدید | 146 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز جان شما فقط حق داری از دست خودت ناراحت بشی که رفتی اصل کار اشتباه رو شما کردی میگفتی هنوز دوهفت ...

قبول نکردم من شوهرم باهام طلبکار بود تو داری بی احترامی میکنی  وقتی دارن بهت احترام میزارن نه تو کارت نباشه

وقتی شب یلدا مهمونی دعوت میکنن یعنی جشن 

قرآن خوانی و تعزیه که نبوده

شما نباید میرفتی 

خانواده همسر اختیار خودشونو دارن گل 

حالا که جشن تموم شده چرا با همسرتون بحث میکنین

ایشونو گیر آوردین 

مگه مقصر هستن؟ 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

جدی هم برخورد کردم کتک میزنه اینقدر خستم که دیگه تو سکوتم

دستش بشکنه بیشعور گاو 😐 عزیزم یاد بگیر الویت اولت خودتی هر جور شده از خودت دفاع کن نزار یکی اینجوری باهات رفتار کنه میخواد شوهر باشه یا هر کی، شده هر کاری بکن ولی نزار این رفتار ادامه بده اون مرتیکه داره عزت نفستو میخوره 

پدرتون دوهفتس فوت شده جااینکه پیش مادرتون باشید رفتید جشن یلدای مادرشوتون؟شوهرتونم فاقد هرچونه شعوری ...

من تو  زیرزمین مامانم هستم گفته کمتر بیا که خواهرت امتحاناشه کنکوریه  بچه کوچیک داری حواسش پرت میشه

به من که نگفتن میخوام یلدا بگیرم گفتن فقط بهم میخوام شام درست کنم شما هم بیاین دور هم باشیم وقتی رفت ...

متوجه ناراحتیت میشم منم سال گذشته مادرمو از دست دادم

ولی حقیقت اینه ادمای دیگه اندازه ی ما ناراحت نیستن و فقط مراسما لباس مشکی میپوشن و بقیه روزا زندگی شون رو روال گذشته س

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

عزیزم خدا رحمت کنه پدر عزیزتو ولی اول خودت مقصری که رفتی

بعد هم که صد در صد کار اونا اشتباه بوده واقعا ناراحت کننده بود

من هم پدرمو 15 سال پیش از دست دادم درکت میکنم ولی یادت باشه تنها شتری که در خونه همه میخوابه مردنه

دستش بشکنه بیشعور گاو 😐 عزیزم یاد بگیر الویت اولت خودتی هر جور شده از خودت دفاع کن نزار یکی اینجوری ...

باور کن اینقدر که دیگه حرف نزدم حرف زدن یادم رفته کلمات گاهی یادم میره موقع حرف زدن