2777
2789
عنوان

شوهر خیانتکارم🫤 شوهر شماهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 75 پست

من خیانت ندیدم ولی اگه روزی ببینم هیچی جز مال واموالش برام مهم نیست اون بره هر غلطی دلش خواست بکنه 

دست از چک کردنش بردار این جوری فقط خودتو عذاب میدی تو که نمیتونی دائم مراقبش باشی پس بی خیال شو

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حنی اگه یه درصدم میتونی جدا شو. مامان منم بخاطر من موند با بابام. بابام وقتی بچه بودم به مامانم باره ...

عزیزدلم متاسفم برای تجربه سختی که دلشتی😔😔 خانواده من حامی نیستن فقط نمک لای زخم هستن مامانم همون ده روز اول سکته ام میده اینقدر که یاداوری میکنه و قشقرق به پا میکنه رو مغزو اعصابم😭😭 ما تو پروسه مهاجرتم هستیم گاهی میگم صبر کنم حدااقل اون ور اب جداشم اینور اب دستم به جایی بند نیست💔

دو تا راه داری یا باید بری(که میگی نمی‌خوام برم)یا باید بمونی(ظاهراً متعین همین گزینست)،از طرف دیگه، ...

میدونم خیلی وقتا تلاش میکنم نرم سراغ گوشیش چون هیچوقت دستخالی برنگشتم😭😭 ولی گاهی واقعا از ته دلم میخوام که ببینم باور کنم که ادم شده من خیلی بهش اعتماد داشتم خیلی زیاد یه اعتمادی که واقعا هیچکس باورش نمیشد، بعد از ۷ سال اعتماد کامل یهو تموم دنیام بهم ریخت دیگه درست و حسابی حتی بلد نیستم بخندم فقط فکر و ذکرم شده جمع کرده پول و قوی کردن خودم از نظر مالی😔

خب وقتی پول داره چرا مهریه اجرا نمیزاری؟؟؟

اگه داشته باشه باید مهریه رو بده 

والا برات ناراحت شدم ولی اینو بدون همه اینجوری نیستن عزیزم 

البته چون سوال کردی میگم همسر من خیانت نمیکنه و دور برم هم ندیدم همچین چیزی شکر خدا

میدونم خیلی وقتا تلاش میکنم نرم سراغ گوشیش چون هیچوقت دستخالی برنگشتم😭😭 ولی گاهی واقعا از ته دلم م ...

متاسفم بابت تجربه های تلخت فقط درحد چت هستش یا چیزی فراتر دیدی؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
منم سال ۹۸بهم خیانت کرد تا الان هرشبم‌گریه اس اونم با نزدیک ترین کس بهم

خیلی سخته خیلیییییی سخته اصلا ادم دیگه انگار وارد یه دنیای دیگه میشه دیگه نمیشه فراموش کرد نمیشه عاشقانه کاریو کرد نمیشه ذوق کرد و از ته دل خوشحال بود همسر من خیلی اهل زبون ریختنه وسط قربون صدقه رفتناش تو دلم میگم کاشکی راست بود حرفاش💔💔😭😭😭

منم امسال ی خیانت کوچیک ازش دیدم ولی اون لحظه یکم ناراحت شدم بعدش اومد ازدلم درآورد و خیلی حرفایی زد که تحت تاثیر قرار گرفتم بعدش سر ی موضوعی بحثمون شد تموم اون خیانتشو فراموش کرده و سفت و سخت مثل من رفتار میکنه سرده سرد کاری ب کارهم نداریم

فک کن اون ب من بدهکارههه ولی انگار ن انگار ...

الان بنظرتون من چجوری رفتار کنم که بفهمه این حق من نیست

انتخاب شوهرتون همینه تنوع طلبه باید بپذیری یا جدا شی در ضمن شوهر شما عوضی هست وگرنه ربطی به آشنایی م ...

انگار بازی روانی میکنه باهام جلوی همه همیشه بالاترین احترام و محبت و زبون بازی رو داره که خیلی وقتا خجالت میکشم جلو بقیه اینقدر که حرفاشو کاراش عاشقانه اس.... دوهفته پیش مریض شدم بیمارستان بستری شدم برام اتاق وی ای پی گرفت ( خصوصی نه ها vip) ۴ شب اونجا بودم و کلیییی هزینه پرداخت کرد و موقع برگشتنم بهم سرویس طلا ۱۲۰ میلیونی کادو داد گفتم به خدا ادم شده دوسم نداشت که از اینکارا نمیکرد ولی دیروز صبح دوباره به این نتیجه رسیدم ذات اشغالو نمیشه تغییر داد😭😭😭

اونکه نمیشه قطعی گفت مردها خیانت کارن چون همین طور مرد خیانتکار دیدم مردی هم دیدم مثل شوهر خواهرم یک فرشته ب تمام معنا من تنها نمیگم همه میگن تنها کاری ک از دستت بر میاد ک نادید بگیریدش چون هوای بد خوب میشه جز آدم بد

وقتی قصد جدایی نداری پس بیخیالی بزن بزار این قدر کار بدش رو تکرار کنه که سرش به سنگ بخوره تو هم ت ...

خرج و مخارج قطعا باید تاالان بیخیال چت های دوستیابیش میکرد هزینه هایی که اگه بگم شاید خیلیا بگن داره پز میده و یاباور نکنن ولی به خدا اصلا شبیه کسی نیست بخواد سرش به سنگ بخوره😭😭😭