2777
2789
عنوان

شوهر خیانتکارم🫤 شوهر شماهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 75 پست
خب شاید فقط در حد چت بوده مجازی درسته

اکثرا چت بوده تااونجا که من مطمئنم دوتا رو سرقرار شام رفته باهاشون بقیه رو فکرکنم یاحدااقل امیدوارم که فقط چت بوده باشه😔😭😭 رابطه جن‌سی و واقعی نداشته هیچکدومم ماندگار نبودن ولی خب همیشه یکی هست تاچند روز سرگرمه و عکسای .... میفرستن😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرتون راهی هست آدم بفهمه شوهرش خیانت میکنه یانه من تاحالا چیزی ازش ندیدم.توروبیکا میشه بایه اکانت ...

یه چیزی بگم؟ نکن، لطفا هیچوقت نه سعی کن خودت امتحانش کنی نه اینکه گدشیشو چک کنی چون اگه خداییی نکرده خداااااای نکرده چیزی پیدا کنی زندگیت دیگه زندگی نمیشه نکن باارامش زندگیتو ادامه بده😔

سعی کن مستاقل باشی بتونی زندگی تو خودت بگردونی

تموم فکرو حواسم شده جمع کردن پول خوبم پیش رفتم ولی خب چون خانه دارم هنوزم وابسته ام و بخاطر قسط هایی که دارمو بی خبره در نهایت مجبورم سکوت کنم که لج نکنه پول نده☹️😔😔

اکثرا چت بوده تااونجا که من مطمئنم دوتا رو سرقرار شام رفته باهاشون بقیه رو فکرکنم یاحدااقل امیدوارم ...

چه فرقی داره چه چت باشه چه رابطه جنسی خیانت خیانته همین که زن خودش و بی ارزش میدونه و میره پی کثافت کاری یعنی برات مرده نمیدونم چرا تا حالا این و قبول نکردی اون باید برای شما بمیره  بیخیالش شو

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

اینکه همه ی مردها میگین خیانتکارن ، طظرز فکر شماست ، من اگه شوهرم بین صدتا زن باشه بهش اطمینان خاطر ...

منم طرز فکر شمارو داشتم ۷ سال تمام با تموم همکارهای خانمش سفر خارج رفت ماموریت رفت توی دلم اب از اب تکون نخورد ( باهیچکدوم از همکاراش هیچ رابطه عاطفی هم برقرار نکرد) ولی یهو بعد ۷ سال که ورشکست شد و ۶ ماه درگیر ماجراهایی بود که توی تایپیکهای قبلیمم هست انگار اصلا یه ادم دیگه به وجود اومد.... من نمیگم همه خیانتکاران فقط خواستم بدونم هستن کسایی مثل من که دارن میبینن ولی همینجوری جلو میرن؟ 

من نمیتونم جداشم چون واقعا از پس هزینه هایی که داریم برنمیام قطعا روزی که جدابشمم نمیخوام حتی یکبار یه هزاری از کسی پول قرض بگیرم حتی واسه یه ساعت حمایت خانواده خودمو نمیخوام چون کاری بلد نیستن جز زخم زبون و یاداوری رفتارهاش 😔 

من خیانت ندیدم ولی اگه روزی ببینم هیچی جز مال واموالش برام مهم نیست اون بره هر غلطی دلش خواست بکنه د ...

منم الان تقریبا تو همچین شرایطیم فقط هزینه مبتراشم و به شدت مشغول کارت کشیدنه هیچکدوم از اینارم با نارضایتی انجام نمیده هزینه های خانواده ب ۳ نفره امون سر سام اوره و من سعی میکنم هیچوقت مراعات جیبشو نکنم و به فکر قوی کردن پشتوانه مالی خودم باشم ولی به شدت اهل محبت کردن کلامی هست ولی وسط حرفاش من فقط یاد پیام های تلگ. رامیش میفوتم، به اونا بیشتر دید جن.سی داره یعنی ندیدم قربون صدقه اشون بره یا بکه دوست دارمو از این حرفا اصلا نزده ولی بازهم مگه میشه ادم اذیت نشه؟😭😭

تلاش کردم پس انداز کنم خونه قسطی خیلی خیلی کوچیک پیش خرید کردمو دارم قسط هاشو دزدکی پرداخت میکنم یکم ...

پس باید بگم دمت گرممممم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یا بمونو و چشاتو ببند و اصلا چکش نکن یا فقط برو

اگه سال اول میرفتم اصلا اوضاع مالیم اونجوری که الان هست نبود، اوضاع مالیش هی داره بهتر میشه از اون ور زوال رفتاری داره توی چت های دوستیابی😔💔💔 خیلی وقتا چشامو میبندمو ادامه میدم ولی ته دلم همیشه خالیه خیلی خیلی خالی

خب وقتی پول داره چرا مهریه اجرا نمیزاری؟؟؟اگه داشته باشه باید مهریه رو بده والا برات ناراحت شدم ولی ...

خداروشکر صدهزار بار خداروشکر

مهریه ام ۴۰۰ تا سکه اس قطعا پول پرداختشو نداره از اونورم تو پروسه مهاحرتیم گاهی میگم منکه اینهمه تحمل کردم حدااقل چندوقت دیگه ام تحمل کنم شاید کارمون درست شد حدااقل اگه قرار باشه جداشم اونور اب جداشم که شدنیه نه اینور که دستم به هیچی بند نیست و میتونه کلی اذیتمم بکنه😔💔

متاسفم بابت تجربه های تلخت فقط درحد چت هستش یا چیزی فراتر دیدی؟

فقط چته خالی از هرگونه احساس انگار فقط میخواد چیزای بد ببینه و حرف بزنه و به قول خودش سرگرم بشه، در صورتی که من همیشه برای حرف زدن بودم همیشه رفیقش بودم به خدا پشت و پناه مالی و احساسیش بودم نمیدونم واقعا ریشه این رفتارش کمبودهای خودشه یاچی، البته دوبارو میدونم قرار شام داشت بادوتا خانم مختلف.... اولیش که اصلا قضیه کاراگاهی شدو رفتم دنبالشون .... تایپیکش هست حتی دومیشم من تو هواپیما به سمت مشهد بودم اون سر میز قرار شام☹️ تااونجاکه میدونم فراتر نرفته هیچوقت

منم امسال ی خیانت کوچیک ازش دیدم ولی اون لحظه یکم ناراحت شدم بعدش اومد ازدلم درآورد و خیلی حرفایی زد ...

مشکل منم همینه به شدت میتونه قانعم کنه خیلی زبون میریزه سفر و طلا و زمین و ماشینم برام خرید بعد اون خیانتا ولی هیچکدوم خوشحالم نکرد از هیچکدوم ته دلم شاد نشدم واقعا هم پررو پررو توچشمم نگاه میکنه میگه سخت نگیر فقط سرگرمیه و حتی قیافه قهرو عصبانیت میگیره که انگار من کار اشتباهی کردم مچشو گرفتم☹️