2777
2789

بچه ها من دو ساله ازدواج کردم 

شوهر من بچه اوله.خانوادش آدمای خیلی خوبین 

ولی از اینان که ۱۰۰۰ تومن پس انداز نکردن.حتی به بچشون نگفتن دو قرون برای آینده نگه دار

من خودم چون با همسرم دوست بودم متوجه نبودم مسائل مالی مهم و اشتباه کردم 

کلی تلاش کردیم عروسی کردیم .خانوادم کلی مخالف بودن.ولی به زور شد.پدرم همینجوری خونشو گذاشت دراختیارمون.خیلی کمکمون میکنن.هر تولد و مناسبت پول کادو میدن 

بعد خانواده همسرم همچنان بیخیال.فقط امورات خودشون 

من با اینم کار ندارم 

همسرم مدام به فکرشون. تا چیزی میخواد بخره به فکرشون.جایی بریم رستوران خواهر بردارش باید باشن.بعد حقوقمون ۱۱ تومن همش.

چند وقت پیش گفتم بیا روز مادر و پدرکادو ندیم.خیلی هزینه ها زیاد.

روز مادر شد.من با پولی که مادرم برای تولدم داد براش کادو خریدم.امروز به من میگه مگه قرار نبود نگیریم.گفتم من پول خودش خریدم.

اونم گفت تو خودتو زدی به اون راه متوجه نمیشی .فرقی نیست بینشون 

آخه مگه میشه فرقی نباشه.اونا هیچچچچ کمکی نمیکنن و بیشتر ضرر دارن.اونوقت ما جرا تو همه مناسبات کادو بخریم با این دست تنگی 

نه دیگه رو حرفت وایمیستادی بهتر بود ، یا اصلا عیان نمیکردی که برای مادرت چیزی خریدیمادر مادره فرقی ن ...

آخه ما واقعا تو سختی هستیم.من هیچچچچ پولی از شوهرم ماهانه نمیگیرم.خودم کار نیمه وقت دارم

بعد می بینم همون یذره حقوقشون میده میره واقعا ناراحتم میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه ما واقعا تو سختی هستیم.من هیچچچچ پولی از شوهرم ماهانه نمیگیرم.خودم کار نیمه وقت دارمبعد می بینم ...

میفهمم ولی اینکه اون حس کرده رو دست خورده و مادرش بی ارزش شده ولی مادر شما کادو دریافت کرده اذیت شده

این چیزا حساب کتاب مالی برنمیداره عزیزم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
بله شما هم نباید برای مادرت کادو میخریدی

من چند روز پیش مادرم بهم پول داد برای تولدم.و روم نشد دست خالی برم پیشش با همون پول کادو خریدم.اصلا پولو دادم خود همسرم بخره

میفهمم ولی اینکه اون حس کرده رو دست خورده و مادرش بی ارزش شده ولی مادر شما کادو دریافت کرده اذیت شده ...

به نظر من داره 

پس خودش باید پول کادوی مادر منو بده 

نمیشه که ما از کمک‌های مالی خانوادم استفاده کنیم از اونور دو قرون حقوقمون برای خانواده اون خرج کنیم

بله تمام و کمال حق با شوهرته.مگه پدر مادری فقط به کمک مالی کردنه؟کم زحمت بچشونو کشیدن؟

درسته ولی همسر من تو همه مسائل بهشون کمک میکنه فقط مالی نیست.ولی وقتی پولشو خرج این مسائل میکنه و آخر ماه کم میاره و فشارش به من وارد میشه من حق دارم نظر بدم تو این چیزا

به نظر من داره پس خودش باید پول کادوی مادر منو بده نمیشه که ما از کمک‌های مالی خانوادم استفاده کنیم ...

افرین پس باید از هفته پیش در مورد این موضوع با هم حرف میزدین ، که یه چیز کوچیکی برای مامانا باید بگیریم بعد که به توافق میرسیدین تو میگفتی حالا یه چیزی بگم ، ما از طرف مامانم اینا کمک مالی زیادی دریافت کردیم بهتره کادوی بیشتری به مامانم بدیم اینجوری منصفانه تره منم دلم اروم میشه

حرف زدن و مطرح کردن اینجوری بهتر بود

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم