2777
2789
عنوان

شوهر خیانتکارم🫤 شوهر شماهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 72 پست

وقتی میگی مرد خیانتکار درست نمیشه تمرکز رو ببر روی خودت که شب یلدای چهار سال دیگه بگی ولش کردم و حالا خودم زندگیمو اداره میکنم. راستی حالا که وضعش بعد ازدواج خوب شده دنبال تنصیف اموال باش

خداوند لعنت کنه هر مردی که خیانت میکنه

هزار هزار بار آمین

خیانت واقعا تموم فکرو ذهن و ارامش طرف مقابلو ازش میگیره ای کاش اونی که خیانت میخواست بکنه خیلی راحت رابطه رو تموم کنه و بره برسه به تنوع طلبی هاش نه اینکه با حرف و عمل جوری رفتار کنه ادم نه راه پس داشته باشه نه راه پیش😔 مهریه و بچه امو کاش میداد و تموم میکرد این رابطه زشت و پر از استرسو😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه فرقی داره چه چت باشه چه رابطه جنسی خیانت خیانته همین که زن خودش و بی ارزش میدونه و میره پی کثافت ...

رابطه جن‌.سی نداشته تااونجا که من میدونم

اخه اگه ولش کنم تو این مملکت دستم نه به بچه ام میرسه چون اوضاع مالی من و اون قابل مقایسه نیست و دستمم به مهریه ام که ۴۰۰ تا سکه اس هم نمیرسه، روزی که اولین خیانتشو دیدم سعی کردم تا میتونم از نظر مالی ازش پول بکشم و خودمو قوی کنم نمیشد بیگدار به اب زد الانم نمیشه نمیدونم چقدر جوابامو به بقیه بچه ها خوندی ولی وسط پروسه مهاجرتیم جداشم اون دست دخارمونو میگیره و میره اونور اب من میمونم اینور بدون شغل و از نظر مالی هم ضعیف، قبول کن نمیشه بی گدار به اب زد اگه روز اول میرفتم زمین و ماشین و طلاهاییو که برام خرید بعدشو نداشتم.... خودمم الان پیش خرید خونه انجام دادم که دارم قسط هاشو با هزارجور سختی پرداخت میکنم 

وقتی میگی مرد خیانتکار درست نمیشه تمرکز رو ببر روی خودت که شب یلدای چهار سال دیگه بگی ولش کردم و حال ...

اموالشو مخصوصا خونه هارو نمیزنه به اسم من الانم که یه خونه خارج از کشور رو پیش خرید کرده و واقعا حیفم میاد بعد این همه سختی (به خدا تو تایپیک های قبلیم هست از کجا شروع کرد زندگی رو) همه این امنیت مالی رو بدم بغل دخترهایی که ففط قرار بوده عکس بفرستن از طرق چت دوستیابی😕😔 قطعا فطعا پول و ثروت برای اینده دخترمم خوبه نمیتونم من شریک تموم بدبختی و نداری ها بوده باشم اون وقت هر شب بریزه پای یکی☹️ دلم میخواد سرمایه گذاریهامو قوی تر کنم پولم بهتر رشد کنه اینقدر قوی بشم که بتونم یه روز برمو داغمو واسه همیشه بذارم رو دلش چون میدونم وابسته امه ولی واقعا از ته دل دلم میخواد با گوشت و پوست استخونش لمس کنه رفتنمو دیگه نبودنمو

دلیلش چیه که این کارامیکنه؟ وقتی مچشومیگیری چی میگه میگه چرا رفتم دنبال فلان زن؟

فقط میگه ول کن بابا حساس نشو ففط سرگرمیه و از این مدل حرفا، به شدت اهل زبون ریختن و محبت کردن کلامی و رفتاریه، با سفرهای لاکچری و کادوهای گرون ( زمین و ماشین و طلا) سعی میکنه بهم بفمونه براش مهمم و دوسم داره و اونا فقط در حد یکی دو روز چت و ... هستن وقتی محبت میکنه تو دلم همش به این فکر میکنم کاشکی میشد باورش کنم ولی نمیشه ته دلم همیشه خالیه

هزار هزار بار آمینخیانت واقعا تموم فکرو ذهن و ارامش طرف مقابلو ازش میگیره ای کاش اونی که خیانت میخوا ...

یروز بابت دل شکستت جواب میده مطمئن باش 

ممکنه ۳۰ سال بعد باشه ولی قطعا جواب خواهد داد

یه دختر خوب😂😍
رابطه جن‌.سی نداشته تااونجا که من میدونماخه اگه ولش کنم تو این مملکت دستم نه به بچه ام میرسه چون اوض ...

منم منظورم این نبود که بی گدار به آب بزنی میگم ولش کن یعنی تو ذهنت بکشش برات مهم نباشه چیکار میکنه اگه برات بگم چیا دیدم تو گوشیش و به روش نیاوردم قلبم شکست اما برای اینکه به هدفم برسم قربون صدقه ش میرفتم تو هم فعلا خودت و بزن به کوری و کری تا به هدفت برسی 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔