2777
2789
عنوان

بفروشمش یا نه

84 بازدید | 16 پست

الان یه گوشوار۳/۴گرمی دارم که استفاده نمیکنم،بفروشم بزارم رو پس انداز دخترم سودش بگیرم؟

من یه۱۲تومنی برای خودم و دخترم پس انداز کرده بودم،(پس انداز که میکنم به نیت دخترم میزارم کنار،میزارم روهم سودش میگیرم خرج میکنم برا خودم و خودش ولی اون اصل پول برای دخترم)

بعد برا دندونپزشکی لازمم شد خرج کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگ ۱۲ تومن هم داشتم میرفتم میدادم طلا ن ک طلامو تبدیل ب اسکناس کنم

از اون نظر میگم که طلا برام سودی نداره مثلا اینطور فکر میکنم که خب طلا مگه در ماه چقدر گرون میشه یا در سال ولی پول چون میتونم ازش سود بگیرم(سودش باز پس انداز کنم یا یه موقع احتیاج میشه هر ماه اون سود میاد دستم خرج کنم)

بهتر نیس برام؟

کدوم آدم عاقلی آخه با اوضاع مملکت این کارو می‌کنه یکم فکر کن

اگه طلا بفروشم بزارم رو پس انداز قبلیم یه۵۰/۶۰تومنی میشه که طرفم ماهی۴تومن سود بهم میده(این ماهی ۴تومن تو دستم هست هم برای پس انداز دوباره هم اگر میاز به خرجی داشتم)

اما طلام۳/۴گرم مگه چقد مثلا در سال بهم سود میده

طرز فکرم غلطه؟

از اون نظر میگم که طلا برام سودی نداره مثلا اینطور فکر میکنم که خب طلا مگه در ماه چقدر گرون میشه یا ...

۲۰ میلیون مگ چقدر سود داره اخه؟؟؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
اگه طلا بفروشم بزارم رو پس انداز قبلیم یه۵۰/۶۰تومنی میشه که طرفم ماهی۴تومن سود بهم میده(این ماهی ۴تو ...

ببخشید پولتونو نزول میدید؟اخه این همه سودو ک هیچ بانکی نمیده تو ۵۰ ۶۰ ملیوت پول

اگه طلا بفروشم بزارم رو پس انداز قبلیم یه۵۰/۶۰تومنی میشه که طرفم ماهی۴تومن سود بهم میده(این ماهی ۴تو ...

همه میرم سرمایه رو تبدیل طلا می‌کنن بعد شما میخوای بفروشی بخاطر یه ملیون سود بیشتر پنج سال دیگ این پولی که پس انداز داری چه ارزشی داره 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

نزول چه گرفتن چه دادنش بی برکتی میاره حالا متوجه نمیشید

ما تو اشنا و‌خونواده خودمون میدیم،از این دست به اون دست،(گاهی مثلا بابام پس اندازمون میگیره میزاره کنار برا این ک خرج نکنیم و دلگرمم بشیم یه سودی هم بهمون میده)

تو مقدار و مبلغش هم با طرفم قانونی نداریم،هرچقدر خودش بخاد ‌بتونه ،الان خودش زنگ زده نداری پول