2777
2789
عنوان

لکه بینی روز دوم انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 169 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بچه ها من خدارو شکر بتام مثبت شد. ان شاءالله بقیشم خوب پیش بره.خدا کنه همه چشم انتظارا د ...

برای منم دعا کن 💔😪

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
سلام عزیزم خوبیپریود شدمم اینقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه 🥺🥺

وای الهی بگردم. ان شاءالله این ماه. پر قدرت و با انرژی. واقعا باردار شدن خیلی سخت شده و کفش فولادی میخواد

از عید اقداممدوستان همیشه پریودیام دقیق بود بعد از یک هفته کمردرد شدید و تاخیر پریود شدم بنظرتون چرا ...

من شنیدم وقتی تو اقدام عقب میندازی و نمیشه یعنی رحم داره خودش آماده میکنه. به نظرم خیلی زود نتیجه میگیری

عزیزم مبارکه ایشالا که از این به بعد هم خوب پیش می‌ره برای من هم دعا کن پانکچر کردم ولی بنا به دلایل ...

ممنون عزیزم سلامت باشی. خدا بهترینارو سر راهت بذاره🙏❤️

از عید اقداممدوستان همیشه پریودیام دقیق بود بعد از یک هفته کمردرد شدید و تاخیر پریود شدم بنظرتون چرا ...

چکاپشن و عکس رنگی و... رفتی؟؟؟ همسرت آز داده؟؟ دارو تقویتی میخورید؟؟