2777
2789
ممنون عزیزم از نظرت اره والا خیلی بدبختم بد شانسی بزرگی بود کسی قبلا درک نمیکرد باورش نمیشد این یه چ ...

حیف تو 

عکستم دیدم هم خوشگلی هم سنت کم هم با عرضه این چه شانس اقبالیه خودتو حیف نکن طلاق بگیر بذار گم شه اصلا دور شدن از این خونواده شانس بزرگیه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخرین گزینه طلاقه، امروزی ها نمیدونم چرا تا تقی به توقی میخوره میگن طلاق، طلاق راهکار نیست عزیز

چرا نیست ایشون یکم صبر کنه چند تا بچه میخواد به دنیا بیاره اونهارو هم بدبخت کنه رابطه ای که برات خوشایند نیست باید بعد از اینکه مطمئن شدی درست نمیشه باید تموم کنی مگه چقدر زنده هستی که خودتو پای یه ادم بی لیاقت بسوزونی

):I told you i was sad

چرا نیست ایشون یکم صبر کنه چند تا بچه میخواد به دنیا بیاره اونهارو هم بدبخت کنه رابطه ای که برات خوش ...

حرفات یکم منطقی و یکم خنده داره🥲😂

زن و شوهر دعوا میکنن قهر میکنن ناراحت میشن حتی از زندگی خسته میشن همه زندگی بر وفق مراد و خوش و بش نیست تو سختی ها باید کنار هم موند این دعوا و حرف هم چیزی نیست که بگی طلاق بگیر، بره طلاق بگیره نگاه هایی که بعد طلاق بهش میکنن چی؟ از این زندگی بهتره؟ توروخدا یکم واقع بین باشین با خیالات و رویاهای خودتون نظر ندین به زندگی کسی...

حرفات یکم منطقی و یکم خنده داره🥲😂زن و شوهر دعوا میکنن قهر میکنن ناراحت میشن حتی از زندگی خسته میشن ...

بله حرف شما درسته به هرحال من خودم بعد 5سال سختی که حتی کسی تصورشم نمیکنه طلاق گرفتم و با اینکه تو تهرانم و کسی خیلی نمیشناستم بهم یجوری تگاه میکنن اما الان خیلی خوشبختم 

به هر حال چشمه زندگی هرکس خودش راه خودشو پیدا میکنه

):I told you i was sad