2777
2789
بله اما این کاربر واقعا شورش رو درآورده هربار تعلیق میشه باز میاد اولا من کلا مردی که بیاد نی نی سای ...

با یه ۲۰۷ خودشو همه چیز تموم میدونه؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخواستم ببینم وقتی یکی اینجا میکه سطحمون بالاست . دقیقا از چی حرف میزنه . فهمیدم

من کی گفتم سطحم بالاست 

اصلا کی از تحصیلات حرف زد 

اسکیزوفرنی داری از توهمت معلومه که از یه حرف بی ربط رسیدی به اینجا 

مادرت اول دنبال دکتر خوب باشه برات بعد برو خواستگاری

بله اما این کاربر واقعا شورش رو درآورده هربار تعلیق میشه باز میاد اولا من کلا مردی که بیاد نی نی سای ...

نه دیگه ی ۲۰۷ + دکترای برق 

همین دوتا بسه دیگه دختر شاه پریون بدید بهشون 😂😔

خب منم فهمیدم از تاپیکات ک خبری نی . خیالت راحت . اون 207 ام دم دستیمه .

ظاهرا😂من تو اینستا یه کلیپ از پسرای ۲۰۷ دار دیده بودم ولی بخداااا باور نکردم تا اسی رو دیدم اصن یهو ...

بدبخت کسی که زنش بشه خخخخخخ

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
ظاهرا😂من تو اینستا یه کلیپ از پسرای ۲۰۷ دار دیده بودم ولی بخداااا باور نکردم تا اسی رو دیدم اصن یهو ...

این بنده خدا فک میکنه زندگی من ی 207 عه.  اخع نمیتونه بیشتر فک کنه . اذیت میشه.  اون پسری ک 207 داره . کنارش ی افرود و ی سدان خارجی هم داره.  اذیت نکن خودتو

نه دیگه ی ۲۰۷ + دکترای برق همین دوتا بسه دیگه دختر شاه پریون بدید بهشون 😂😔

واقعا این چی زده اینقدر چته ؟؟ من گفتم ادم پولدار حق داره زن خوشگل بخواد این شاکیه چرا من مهندسم تو نیستی ! ربط گودرز به شقایق رو اینجا فهمیدم 

یکی نیست بگه تو که تحصیل کرده و پولداری خب چرا ناراحتی گفتیم خوشگلا سهم پولدارا؟! فکر کنم زشت دوست داره ناراحت شده