2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم بخونم

100 بازدید | 6 پست

قبل بارداری نماز میخوندم 

الان نمیتونم نمیدونم چرا 

انگار نمیشه 

حتی نمیتونم یه ذکر بگم 

چیکارکنم 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

استغفار زیاد بگو . منم نمیتونم راستش تپش قلب شدید و افت فشارو حال بدی میگرفتم سر نماز کع دیگ نتونستم ادامه بدم اما ذکر میگم وقتایی که بدنم پاکه قران میخونم دعا میکنم 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

استغفار زیاد بگو . منم نمیتونم راستش تپش قلب شدید و افت فشارو حال بدی میگرفتم سر نماز کع دیگ نتونستم ...

باورت میشه ب زبونم نمیاد 

سر بارداری قبلیم اینجوری نبودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان که بارداری ترک نماز کردی؟ خیلی بده ها 

یه بچه ی معصوم تو دلت داری روش تأثیر میزاره 

این حرفا که میزنی تلقینه نمیتونم و نمیشه

مگه یه نماز چقد کار داره وضو بگیر سجادتو پهن کن ببین کسی جلوتو میگیره واسه عبادت؟ عزیزم پشیمون میشی این دوران خیلی مهمه هم برای خودت هم برای بچت 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
الان که بارداری ترک نماز کردی؟ خیلی بده ها یه بچه ی معصوم تو دلت داری روش تأثیر میزاره این حرفا که م ...

خودمم میدونم 

اماانگار یکی دست وپامو بسته 

اصلااینجوری نبودم

چون قبلا میخوندی و احتمالا اعتقاد داری میگم ، حیفه نخونی . شما الان یه فرشته توی دلت داری ، هر چی توی این دوران به خدا نزدیک تر باشی اثر بهتری روی اون داره . خم و راست شدن اذیتت میکنه نشسته بخون ، بهتر از اینه که کلا بذاریش کنار 

به هر حال آدم توی بارداری خیلی کارا رو انجام میده که سختشه و خوشش نمیاد ولی برای سلامت بچش انجامشون میده ، مثل دارو خوردن یا انجام آزمایش های مختلف . من یادمه برای آزمایش قند چقدر اذیت شدم ولی مجبور کردم خودم رو چون پای سلامت خودم و نی نی وسط بود . این هم همینه ، خودت رو مجبور کن انجامش بدی ، نشسته ، لم داده یا هر طوری که راحتی و اذیت نمیشی ولی حتما انجامش بده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خودمم میدونم اماانگار یکی دست وپامو بسته اصلااینجوری نبودم

حالام دیر نشده به شیطون لعنت بفرست اعوذ بالله بگو و شروع کن

خدا هدیه به این قشنگی بهت داده باید هرلحظه شکرگزار باشی 

انشالله سالم و صالح بیاد بغلت 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...