2777
2789

میدونین کسی که با ی دیوونه بحث کنه از خودش دیوونه تره 

کابرا شما هم مثل اینکه از جر و بحث خوشتون میاد 

بابا ول کنید دیگه همه تون میخارید بخدا

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
اره داداش رتبه دو رقمی و پرستاری به برق نمیرسه فیل ها هم پرواز میکنندو بر فرض حرف شما درست من متوجه ...

واقعا فک کردی پرستاری از دکترای برق بالاتره ؟ چی.پیش خودت فک کردی. ببین چقد رشته های مهندسی حقیر شده . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لزومی نداره بگم من به وقتش دارایی های خودم رو میگم و کیف میکنم دارایی پدرم مال خودشه اونم گفتم که به ...

بقیه تاپیک رو نخوندم

تاپیکو ک باز کردم اومد رو کامنت شما

ولی خیلیا همون پرایدشم نمیتونن بخرن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
خانواده فرهنگی؟ اینه ماشین 300 میلیونی ؟ نمیخوره ب هم

بمیرم برات رفتی تایپیک بالا و پایین کنی 😂😂

خانواده فقط پدر و مادره؟

تو خاله و عمه نداری یعنی؟ 

پدر و مادر من هردو شغلشون آزاده حالا کنکاش که تمومش شد بیا 😂😂

بقیه تاپیک رو نخوندمتاپیکو ک باز کردم اومد رو کامنت شماولی خیلیا همون پرایدشم نمیتونن بخرن

بابا اینا پولدارن دیگه تو چیکار داری . طرف وقتی میاد تو نی نی سایت باید پولدار باشه 😂😂

بابا اینا پولدارن دیگه تو چیکار داری . طرف وقتی میاد تو نی نی سایت باید پولدار باشه 😂😂

طرفداری از شما نکردما 

صرفا جواب کامنت اون خانم رو دادم فقط

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
واقعا فک کردی پرستاری از دکترای برق بالاتره ؟ چی.پیش خودت فک کردی. ببین چقد رشته های مهندسی حقیر شده ...

رشته های مهندسی که حقیر شده ولی باز نمیفهمم چی میگی 

دارم میگم اصلا برق خفن عالی همه چی تموم 

چه ربطی به من داره یهو حمله ور شدی؟؟؟ اصلا رزومه شما چه ربطی به من داره

رشته های مهندسی که حقیر شده ولی باز نمیفهمم چی میگی دارم میگم اصلا برق خفن عالی همه چی تموم چه ربطی ...

میخواستم ببینم وقتی یکی اینجا میکه سطحمون بالاست . دقیقا از چی حرف میزنه . فهمیدم 

بقیه تاپیک رو نخوندمتاپیکو ک باز کردم اومد رو کامنت شماولی خیلیا همون پرایدشم نمیتونن بخرن

بله اما این کاربر واقعا شورش رو درآورده هربار تعلیق میشه باز میاد 

اولا من کلا مردی که بیاد نی نی سایت رو نقص عضو میدونم و مرد نیست جای خواهر ماست بعد هم میاد میگه من ۲۰۷ دارم دیگه پس دخترا چی میخوان؟

شعور و تحصیلات و انسانیت و همه اینا کشک این ۲۰۷ داره دختر شاه رو بدین ببره😂 من خواستم بهش حالی کنم بابا جایی خبری نی

رشته های مهندسی که حقیر شده ولی باز نمیفهمم چی میگی دارم میگم اصلا برق خفن عالی همه چی تموم چه ربطی ...

فک نیکنم اون زمان با سه برابر رتبمم معادل تجربی پرستاری میاوردم