دو سه روز پیش به شوهرم گفتم من واسه روز زن هیچ توقعی ازت ندارم و هیچی نمیخوام توی این شرایط (چون باردارم ۹ ماهه) گفتم فعلا چیزای واجبتری در اولویت داریم
واقعا هم ازش توقعی نداشتم و ندارم یکم شرایطمون بهم ریختست
دیشب ناراحتم کرد سر یه موضوعی
از دیشب باهاش حرف نزدم
الانم بلند شد رفت سرکار
باشه بابا پول نداری !!!
زبون محبتم نداری قبل از اینکه بری سرکار یه تبریک خشک و خالی واسه روز زن بگی؟؟
زبونت درد میگیره ، چیزی ازت کم میشه یکم احساسات به خرج بدی؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شایدمثل من امروز روروز زن میدونه ولی همسرم شب قبلشوشایدم بلدنیس ک باپول کمم میشع همسرمن دیشب یه گل خ ...
مردا همچی بلدن غرور هم نیست همه غرور دارن ،یسریشون خودخواهن بخاطر تربیت غلط وقتی میبینن زن کم توقعه فکر میکنن خودشون ادم خاصی هستن که زن داره از حقش میگذره
هعییی...منی که سال دوم عقدمه..دیشب رفتیم بازار برا مامانم کادو بخریم بهم میگه چی میخای برات بخرم 🥴چی میخاستم گفتم هیچی نمیخام اونم حتی یه شاخه گل نخرید...
اخرشب استوری دوستاشو نگا میکرد همه یا عکس خودشونو و زنشونو گذاشته بودن یا استوری تبریک بازم هیچی نگفتم
حتی صبح قبل اینکه بره سرکار تبریک خشک و خالی نگفت.......
اونوقت من دارم برای روز مرد براش شال گردن میبافم🙃
یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال (متاهل و متعهد) / درخواست ندین قبول نمیکنم/ زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂