2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهر و خانواده شوهر زندگی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 86 پست

شوهرت احمقه 

فقط بهش بگو سر پیری وقتی دیدی همه برای خودشون پول جمع کردن و صاحب ملک و املاکن و تو همه پولت رو خرج چرت و پرت کردی غصت نگیره

فکر کن مادرشوهر من به شوهرم میگه روزی خواهرت دست توعه

حالاا خواهرش چهارتا زاییده

فقط ببین چجوری عذاب وجدان میدن به طرف

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا سخته ولی اگر واست هزینه میکنه و چیزی کم نمیزاره ولش کنشاید یک روزی ک از اون سمت ضربه بدی بخوره ...

ایشالا آینده ای اصلا ندارم از گلو بچه خودش میزنه فردا برای اونا غصم اینه الان تنهاییم فردا بچه بیاد چی

نه در این حد که بشه وظیفه طرف از زندگیش بزنه بخاطر اون بعد وسیله واجب نیست که خورد و خوراک حالا واجب ...

حسوده دیگه چون وسایل شما نو بوده اینم حسودی کرده ولی هرچی بخای باهاش مخالفت کنی احتمالا نتیجه عکس میده فکر میکنه تو بدجنسی اونا راست میگن به نظرم باید با سیاست مغزشو شست شو بدی مستقیم باهاش مخالفت کنی فایده نداره فکرم میکنه بدجنسی

من دیشب کلی گریه و دعوا کردم با شوهرم به خاطر خواهر سلیطه‌‌ش. فعلا که شوهرم گفته براش نمیخره تا ببین ...

اشتباه میکنی بگو اره برای اون بخر ولی من دندون درد دارم بذار اینو درست ککنم برای اونم یه چیز میگیرم تولد شه یعنی ما به یادشیم کادو گرون حتما نباید باشه یا مثلا هر چیزی خودتو بنداز حلو بگو تولدشه وای من لباس ندارم ببین یه کار یکن شوهرت بترکه از بی پولی منم مثل خودت بودم بی سیاست هفت شب بچه من رفته بود واسه خواهرزادش دامن خریده بود من احمقم لباس قبلیمو پوشیده بودم بعد خود دختره گفت به دایی زنگ زدم من دامن ندارم واسه امشب دایی اومد منو برد خرید

ماله منم همینه

من یبار خیلی رفتم رو مخش گفتم چرا اینجوری می‌کنی گفت خواهرم مادرم همش میزنن تو سرم تف لعنتم میکنم که زن زلیلی نمیتونی ب زنت دستور بدی اونا هم حتما میزنن تو سرش میگن این کارو بکن نزار توقعش بره بالا خونواده شوهرم که همش تواینن بین منو شوهرمو خراب کنن مادر شوهر من اومد خونمون بعد پیش منو شوهرم گفت فک نکن پسرم تورو بیشتر از من دوست داره منو از تو بیشتر دوست داره ی رفتار های بچگانه انجام میده 

والا ملت پرو شدنننن کادو تولد هم میگن حتما فلان چیزو بخر😐

خیلی خیلی پررو. دختره عوضی من حوصله دعوا و گریه‌ی مادرشوهرمو ندارم وگرنه میخواستم بهش زنگ بزنم سر تا پاشو قهوه‌ای کنم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
شمشیر از رو بستی شکست میخوری خرجتو زیاد کن و در مورد خانوادش هیچی نگو فقط فقط خرج بذار رو دستش واسه ...

برای من ندارد هیچ وقت دایما جنگ داره با من تا حرف میزنم مگه یه وسیله برای مادرش بخره برای منم بگیره از ترسش همین