بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیر و فکبسته شدن منافذ پوستی، تغییرات هورمونی و استرس جزو عوامل بروز این جوشها هستند. دیگر عواملی که باعث ایجاد زیر و فک میشوند مصرف داروهای ضدبارداری، ضدافسردگی، ویتامینهای گروه B و کورتیکواستروئید است. همچنین به دلیل نوسانات هورمونی بیشتر زنان، آنها بیشتر به این نوع دچار میشوند.۱۵ مرداد ۱۴۰۱
واااای یادخودم افتادم من یه مدت استراحت کردم از ورزش بعد که برگشتم یه هفته بعد گردنم تابالای سینم و چونم افتضاح جوش زد ۴ میلیون خرج دکتر پوست کردم تاخوب شدم
هم بخاطر مرطوب کننده! برای ورزش هیچی به صورت نزنید ، هیچی! گول کلاس گذاشتن الکی بلاگرا رو هم نخور ، ویدئو میگیرن مرطوب کننده ،سرم ویتامین سی، ضدآفتاب میزنن میرن باشگاه!! برای ورزش صورت باید تمیز باشه ، بعد ورزش هم حتما صورتتو بشور که اگ عرق کردی ،تمیز بشه
منم کمک مربیم خیلی هم شاگرد داشتم اینطورشدن ..بعضی ها اوایل روزای ورزش کردن ممکنه بدنشون بدلیل تعریق ...
آره الان تو نی نی سایت سرچ کردم خیلی ها مثل من همچین تحربه ای داشتن. من قرص نورم اسکین مصرف میکنم برای حوشای صورتم دوساله دیکه حتی یکدونه جوشم نداشتم ولی نمیدونم چرا این مدت هی جوش میزنم. برخلاف کفته ی اون خانم صورتمم میشورم. حالا شما کم مربی هستی میشه جواب بدید من وزنم مناسبه ولی میخوام ۵ کیلو کم کنم فقط به نظرتون تردمیل بخرم خوبه؟ آخه یک عده میگن واسه زانو ضرر داره؟