2777
2789
عنوان

احساس بدی دارم از یلدایی دیشب

354 بازدید | 25 پست

اولین ساله که مزدوج شدم اولین یلدا 

با همسرم دور از خانواده ها زندگی میکنیم 

نه تنها یلدایی نمیدن خانواده ش ( رسم دارن ولی میزنن به اون راه) و گفتن نیاین پیشمون بهتره جاده خطرناکه یه روزه نی ارزه ۶ ساعت راهو بیاین

زیباترین سفره رو چیدم زیباترین لباس رو پوشیدم اما همسرم توجهی نداشت 

هندونه قاچ زدیم و خوردیم 

اصلا نه دوتایی حرف زدیم نه چیزی 

همسرم گفت سیرم و خسته م و رفت رو‌تخت 

هیچ مناسبتی براش اهمیتی نداره برعکس من 

دیگه خسته شدم از بی ذوقی ش  اولین یلدا اولین عید اولین تولد خودم اولین تولدی که براش گرفتم هیچکدوم براش مهم نبود و همراهم نبود  

بااینکه بارها صحبت کردم، اما همراهی هم نمیکنه

سفره م در حد ۵ دقیقه پهن نبود، با گریه جمع کردم و لباسم رو عوض کردم بهش گفتم شما شب یلدا میگیرین؟ شب یلدا چیکار میکنین؟ چون دیدم میگه حالا یه شب دیگه چه فرقی داره خب شب یلدا چیه؟ 

بهم گفت خب که چی؟ بهش گفتم اگه تو خانواده ت جا نیفتاده باشه طبیعیه که برات مهم نباشه میوه ی همون خانواده ای

برای اوولیییین بار بهم بی احترامی کرد و کفت گوه خوری ش به تو نیومده گفتم چی؟ تکرار کن

بازم تکرار کرد

منم روز مادر اصلا نمیخوام به مادرش زنگ بزنم بابت تبریک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم این مساله چیزی نیست که بخوای با حرف و مشاوره درست کنی،مساله فقط پذیرش خودته شوهرت این مدلی ه یا خودت لذت ببر و کاری باهاش نداشته باش یا ببین میتونی اینجوری همیشه بپذیریش یا نه جنگ و قهر و دلخوری چیزی و درست نمیکنه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

اعصاب خودتو خورد نکن.خانواده شوهر منم همینجورین ولی من چون نشستم حساب کردم دیدم خوبیای شوهرم بیشتر از بدیهاشه کوتاه اومدم الانم سفره میندازم خودم و بچهام لذت میبریم.اونم نهایتشش یه عکس میگیره میره

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید