2777
2789
عنوان

احساس بدی دارم از یلدایی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 25 پست
خیلی ها سفره ی یلدا نمیندازن قرار نیست توهین کنید البته بیشتر لحنتون توهین آمیز بود یعنی چی میوه ی ه ...

اتفاقا حرفش درست بود 

خانوادش خودشونو زدن به خریت فکر میکنن بقیه هم خرن 

معلومه خسیسن 

وگرنه یلدایی بردن وظیفست 

از اون طرف ، یه مرد وظیفه نداره به زنش توجه کنه ؟ نباید سعی کنه زندگی رو براش شیرین کنه ؟ زندگی پس چیه ؟

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

شوهر منم خسته بود زود رفت خوابید منم نشستم خوراکیا رو خوردم اومدم نینی سایت ، چون تازه عروسی حساسی ،به شوهرت گیر نده، کم کم روحیش دستت میاد بعضی مردا اهل مراسم مناسبت کادو نیستن باید باهاشون کنار بیای

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما هبچی برامون بایدی نیست مهم حال خوبه برامون دیشب حال ندتشتم ساعت8گفتم شب بخیر بعد دیدم خوابم نمیبره شوهرم گفت برو خوذاکی بیار رفتم خوراکی اوردم یه زیر انداز انداختم با انار و تنقلات خوردیم جمع کردیم  

همین

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بله دقیقا باید به مناسبت ها توجه کنهپس خاصیتش چیه دقیقا

اگه توجه کنه که خیلی خوبه ولی مردا مسائل مهمتری دارن که توجه نکردنشون به این جور مراسم ها که ما خانم ها بزرگ و سختش کردیم غیر طبیعی نیست بعدشم اسی لحنش خوب نبوده یه طرفه به قاضی نرو 

اگه توجه کنه که خیلی خوبه ولی مردا مسائل مهمتری دارن که توجه نکردنشون به این جور مراسم ها که ما خانم ...

مسئله مهمتر از توجه و دورهمی با زنشون؟؟؟؟

اره تو زندگی متاهلی ما هم باید مرد رو درک کنیم در ضمن ما باید به تفاوتها احترام بذاریم

😐خب مرد نباید زن رو درک کنه؟؟؟؟

خلاصه با توجه به تعاریف اسی 

من شوهرشو مقصر میدونم و بنظرم اسی حق داشت

😐خب مرد نباید زن رو درک کنه؟؟؟؟خلاصه با توجه به تعاریف اسی من شوهرشو مقصر میدونم و بنظرم اسی حق داش ...

هر زنی باید مردشو بشناسه و اخلاقش دستش بیاد اسی چون سال اول زندگیشه هنوز خوب قلق دستش نیومده کلا مردا از غر زدن خوششون نمیاد

هم وطن به خدا تو نی نی سایت تا حالا اینقدر تایپ نکردم موفق باشی