2777
2789
عنوان

حسادت به عنوان یک محرک مثبت

88 بازدید | 13 پست

دوستان تاحالا شده از حسادت به عنوان یک محرک مثبت استفاده کنید و به جای تخریب باعث رشدتون بشه و خودتون رو ارتقا بدین؟

اگه بتونیم حسادت رو کنترل کنیم میتونه یک انگیزه باشه برای رشد و بهبود بخشیدن خودمون

حسادت در همه ما وجود داره و ناشی از مقایسه کردن ما با بقیه اس وقتی ما به این فکر می کنیم که چیز هایی بقیه دارن و ما نداریم این حس درون ما شکل میگیره

حسادت یه احساس طبیعیه و همه ما حداقل یک بار اون رو تجربه کردیم و هیچکس نمیتونه ادعا کنه که تاحالا هرگز حسادت نکرده  

اگه این احساس رو به خوبی مدیریت کنیم میتونیم نقاط ضعف و قوت خودمون رو بشناسیم و خیلییی به رشد ما کمک میکنه

حسادت رو به انگیزه تبدیل کنیم و تلاش کنیم تا مهارت های خودمون رو افزایش بدیم

اولین قدم برای مدیریت اینه که احساسات خودمون رو بشناسیم و دلیل حسادت رو هم بدونیم
وقتی بدونیم برای چی حسادت می‌کنیم راحت تر باهاش کنار میایم و میتونیم تغییرات مثبتی تو خودمون ایجاد کنیم
شکرگزاری هم خیلی مؤثره
از چیزهایی که داریم قدردانی کنیم تمرکز روی داشته هامون میتونه احساس حسادت رو کاهش بده
هر روز چند دقیقه وقت بذاریم و به چیزهایی که داریم فکر کنیم

شما چه راهکارهایی دارید برای مدیریت این احساس؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا درست میگید ما باید کامل باشیم یعنی همه احساسات رو در خودمون به صورت مدیریت شده داشته باشیم حسادت در حد قابل قبولش به رشد کمک میکنه و محرک تلاش ما هست

و صد در صد حرف شما درسته

به نظر من باید طوری نباشه که چون یه نفر یه چیزی داره ما هم ناراحت باشیم که نداریمش بلکه در حد توانمون تلاش کنیم که ما هم به نوبه خودمون اون چیز یا صفت خوب رو بدست بیاریم و دنبال به رخ کشیدنش به دیگران نباشیم و صرفا برای دل خودمون بدست بیاریمش

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اون حسادت نیست ، غبطه س ( یعنی تقلید کردن مثبت ) حسادت یعنی نعمت های یکی رو ازش بگیری

درسته غبطه مثبت تر از حس حسادت هست اینطوری ما تمایل داریم که اون ویژگی ها و مهارت هایی که بقیه دارن رو داشته باشیم👌❤ ولی اون مقایسه هم باید سازنده و درست باشه تا نقاط قوت و ضعف خودمون رو بشناسیم

شاید باور این حرفای من براتون سخت باشه ولی از درون هرگزززز ب کسی حسادت نکردم . چون من تو موقعیت اون نبودم و نمیدونم چه تلاشی کرده برای رسیدن به جایگاهی ک الان داره. با این ک همیشه از طرف خانوادم با بقیه مقایسه میشدم اما خودم هیچوقت خودمو با یکی دیگه مقایسه نکردم ک باعث حسادت بشه.  مدت زیادی گذشته بود از پایان دوره کارشناسی و خودم با توجه به تواناییام تصمیم گرفتم آزمون شرکت کنم و با خودم گفتم من توانش رو دارم سوادش رو دارم روابط عمومیم و سر زبونم خیلی خوبه پس میتونم موفق بشم . و این کارو کردم و شکر خدا قبول شدم 

در رابطه با مسال مالی با این ک از نظر مالی و عاطفی تو اون افتضاح ترین حالت ممکن بودم تو زندگی مشترک اما بازم با دیدن خانواده های خوشبخت بهشون حسادت نمیکردم . تو ذهن من دنیا محدود ب زندگی خودمه انگار تو خودم فرو رفتم و بقیه رو نمیبینم  

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
دقیقا درست میگید ما باید کامل باشیم یعنی همه احساسات رو در خودمون به صورت مدیریت شده داشته باشیم حسا ...

بله درسته❤❤

این حس در حد معقول میتونه به ما انگیزه بده تا برای اهدافمون تلاش کنیم وقتی هم به خوبی مدیریت بشه میتونه به عنوان یه نیروی مثبت عمل کنه

شاید باور این حرفای من براتون سخت باشه ولی از درون هرگزززز ب کسی حسادت نکردم . چون من تو موقعیت اون ...

اینکه شما تونستید از مقایسه با بقیه دوری کنید و به جای حسادت روی توانایی و تلاش های خودتون تمرکز کنید واقعا خیلی خوبه و نشون دهنده درک بالاتون هست❤❤ اتفاقا همین نگاه باعث شده به اهدافتون برسید و احساس رضایت و آرامش بیشتری هم داشته باشید