2777
2789

یه دعای بخت گشایی گرفتم 

ک ازدواجم جور شه

یکیو نصفه اتیش زدم یدفه مامانم اومد انداختمش

یکیم با اسپند دود دادم 

یکیو گفته همراهت داشته باش گذاشتمش تو جیبم 

ولی میترسم هیچوقت از این کارا نکردم

چیکار کنم الان😥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا روش سرکه بریز با تو آب روان بنداز. آتیش نزن شاید اسم الله باشه توش 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
سرکه ندارم اب روانم نیست اینجا خب

تورو خدا بیخیال 

با این چیزا میخوای بختت باز،بشه

آخه بنده خدا اگه این چیزا کارگشا بود که اون طرف به جا اینکه تا شب مخه منو تورو بزنه واسه چندرغاز پول میرف یه دعایی یه معجزه ه ای واسه گره های زندگی خودش میکرد

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
سرکه ندارم اب روانم نیست اینجا خب

سرکه بخر خب.

چرا رفتی دعانویس 

چی شد حالا میخوای نابود کنیش

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
اینجا سرچ کردم گفتن ازدواج کردن با دعا ولی زندگیشون خوب نیست

آره هیچ وقت سمت این چیزا نرو.

ولی اینجا گفتن تو چاه بنداز نندازی ها .اتیشم نزن بنظرم برو از روحانی مسجد محل یا ب ی مرجع تقلید یا تقلید خودت  اگه داری بزنگ