2777
2789
عنوان

دلم میخواد النگوم رو بفروشم یدونه جدیدترشو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 19 پست
مبارکت باشهدرسته به قولی ضرر مالی داره ولی من هم هر از گاهی از این هرج های بدون برنامه برای روحم میک ...

آره واقعا تنوع روح آدمو جلا میده مخصوصا طلا 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
اینجا تولیدی ندارن هیچکدوم شون، من دستبند کارتیر خیلی دوس دارم بنظر شما اجرت ش کمه یا زیاد؟

اجرتش زیاده ولی مستعمل تمیزشم خیلی خیلی زیاده.من هر موقع برا طلا مستعمل رفتم دستبند و گردنبند کارتیرم بوده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجرتش زیاده ولی مستعمل تمیزشم خیلی خیلی زیاده.من هر موقع برا طلا مستعمل رفتم دستبند و گردنبند کارتیر ...

دسته دوم رو میترسم سرم کلاه بره آخه میگن خیلی تقلبی قالب میکنن

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
نمیدونم.من که همیشه دست دوم میخرم.هر طور خودت صلاح میدونی میتونس خریدی ببری دو تا طلافروشی نشون بدی

یه طلا فروش آشنا داریم ولی طلاهای خوشگلی نداره،حالا یه کاریش میکنم ممنون از راهنماییت خیلی کمکم کرد 😘