2777
2789

رفتم دکتر دوباره

گفت سرماخوردیگه و چیز خاصی نیست

سرم تقویتی داد و قرص

سرم رو که زدم خیلی ضعف پاهام بهتر شد

ولی دوباره الان ضعفش بیشتر شده

خیلی حالم خرابع از پدر مادرم خجالت میکشم

همش تقصیر خودمه خواهشا ی راهکار بدین از عذاب وجدان خلاص شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگاه اصلا به ام اس فکر‌نکن‌ یا بخاطر سردیجات هست یا کمبود داری از ویتامین یا خون یا فشار اعصاب استرس ...

آخه تقصیر خودمه میخوام خودمو مجازات کنم

اگه واقعا باشه پدرمادرم نابود میشن

همش تقصیر منه

همش

آخه تقصیر خودمه میخوام خودمو مجازات کنماگه واقعا باشه پدرمادرم نابود میشنهمش تقصیر منههمش

یه کاربری. دارم نمیتونم اسم شو بگم هر چی تاپیک بود در مورد بیماری ها بود میزدم ام اس بیشترینش بود ، اخلاق بدی داشتم خود خوری میکردم استرس بیخود به خودم‌میدادم غذا درست نمیخوردم اشتها هم ضعیف بود رفتم ام ار ای و‌مشاوره های مختلف تا فهمیدن بخاطر اخلاقم این علایم اومده و اینکه ترس از ام اس سرچ در موردش طوری شده بود که کل علایمش داشتم هر کدوم رو که بگی . اول تصمیم بگیری شاد باشی بی خیالی بزنی اگر پدر مادرت مهمن و بدنت مهمه باید بشی یه ادم بی خیال اصلا استرس فکرهای بیخود بندازی دور . باشه؟؟؟

یه کاربری. دارم نمیتونم اسم شو بگم هر چی تاپیک بود در مورد بیماری ها بود میزدم ام اس بیشترینش بود ، ...

جدی؟

منم خیلی خودخوری میکنم

ببخشید میشه علائمتون بگید؟

اخه چجوری خودمو بزنم به شادی درصورتیکه ی ادم احمقم