2777
2789

خانواده شوهرم منو ناراحت میکنن نمیخوام کاراشون رو بگم اما خیلی از لحاط روحی بهم اسیب زدن اعتماد بنفسمو گرفتن

من اصلا دلم نمیخواد دخترم دوستشون داشته باشه خودمو راضی میکنم ک این حسم اشتباهه دلم واسه هر دوطرف میسوزه اما حسودیم میشه دلم نمیخواد دخترم باهاشون ارتباط بگیره

هم اینکه شوهرم بهشون اهمیت بده 

بنطرم اینطوری فقط خودت رو اذیت میکنی

چون بالاخره یه ارتباطی بین دخترت و اونا هست مخصوصا اگه نزدیک بهم باشین 

راجب شوهرتم واقعا نمیشه کاری کرد که دوسشون نداشته باشه

ولی این حسی که داری یه مقداری طبیعیه چون اذیتت کردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنطرم اینطوری فقط خودت رو اذیت میکنیچون بالاخره یه ارتباطی بین دخترت و اونا هست مخصوصا اگه نزدیک بهم ...

دورم ازشون میدونم مادرشه دنیاش اورده حق داره ب گردنش😞اما دست خودم نیستت

برای چیزایی که از توانت خارجه حیفه حرص بخوری.بعدشم بخای خانواده شوهرتو از شوهرت جدا کنی اولین ترکشش ...

چطور ترکشش بمن میخوره؟منظورت اینه خدا بلایی سرم میاره

امروز مامانم به شوخی یه چیزی به خانواده بابام گفت.دخترم برگشت گفت عه پس این تیکه ها و تنش ها بین عروس و خانواده شوهر فقط تو فیلما نیس تو دنیای واقعیم هست.من فکر میکردم الکیه اخه تا حالا ندیدم مامانم چیزی بگه به فامیل بابام.واقعا لذت بردم که بچه رو کامل دور نگه داشتم از این بحث و جدلا

دورم ازشون میدونم مادرشه دنیاش اورده حق داره ب گردنش😞اما دست خودم نیستت

میفهمم چی میگی

اینجور احساس ها پیش میاد

ولی مهمه که سعی کنی اون احساست رو کم رنگ کنی

چون باعث میشه خودت اذیت بشی

به امید خدا همه چی خوب میشه🩷🌱

خودت میتونی دوسشون نداشته باشی ولی دخترت هیچوقت نمیتونه حتی اگر تو گوشش بخونی فقط باعث میشه خودشو کم ...

خودم ارشون متنفرنیستم اما قلبا شکسته ام ازشون😔

شما الان راصی هستی؟اونا دخترمو دوست دارن

انرژی زیادی از من گرفتع شد اعصاب خوردی برام اومد خیلی وقتا تو‌روی پدرم واستادم راستش رو بخوای به عصبانیتش نیارزید اما پشیمون نیستم که مادرم چهره واقعی اونارو به من نشون داد چون آدمای بدی هستن ممکن بود بهم ضربه بزنن چون خیرخواهم نیستن بشدت حسود و دورو هستن بنظرم مادرم کار خوبی کرد و‌پشیمون نیستم که باهاشون دشمنم در حدی که جرعت ندارن خونمون بیان😅

میفهمم چی میگیاینجور احساس ها پیش میادولی مهمه که سعی کنی اون احساست رو کم رنگ کنیچون باعث میشه خودت ...

😞سعی میکنم کنترلش کنم خودم ب شوهرم گفتم ارتباط بگیره بامادرش باز بهش میگم اما جوری رفتارنکن ک فکرکنن هیچکاری نکردن

😞سعی میکنم کنترلش کنم خودم ب شوهرم گفتم ارتباط بگیره بامادرش باز بهش میگم اما جوری رفتارنکن ک فکرکن ...

میدونی، اگه خیلی اذیتت کردن واقعا نمیشه همه چی رو فراموش کرد

حق داری

ولی وقتی اینجور احساسات اومدن سراغت فکرت رو عوض کن 

اگه شوهرت پشتته عالیه