2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون این حسم ب دخترم وشوهرم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 27 پست
اینام دو رو هستن اما من باز دلم مییسوزه

حتی تو کار جادو بودن عمه هام و دختر عموم باهم بچه بودم و کنجکاو تعقیبشون میکردم هربار میومدن خونمون یه چیزی میذاشتن تو‌خونه و به مامانم نشون میدادم و می‌فهمیدیم جادو بودع😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی، اگه خیلی اذیتت کردن واقعا نمیشه همه چی رو فراموش کردحق داریولی وقتی اینجور احساسات اومدن سرا ...

اره خیلی ناراحتم ازشون اصلااا هم ازم دلجویی نمیکنن ب روی خودشون نمیارن واس همین بیشتر میسوز

خودم ارشون متنفرنیستم اما قلبا شکسته ام ازشون😔

هیچکس که عاشق و شیفته خانواده همسرش نیس همه داریم به احترام همسر و بچه تحمل میکنیم همه ترجیحمون خانواده خودمون هستن ولی سلامت روانی بچه مهمه نصفش از اوناست 

نظر همسرتون چیه؟میدونه شما ناراحتی؟

همسرم خیلی کم شد ارتباطش بود شش ماه هشت ماهم بهشون زنگ نمیزد با اصرار خودم فرستادمش چون عذاب وجدان میگرفتم اما باز ناراحتم همش استرس دارم ک نکنه روش تاثیربزارن ومنو دیگ مثل قبل دوست نداشته باشه

بچه رو هم بدون من نمیبره اصلا

هیچکس که عاشق و شیفته خانواده همسرش نیس همه داریم به احترام همسر و بچه تحمل میکنیم همه ترجیحمون خانو ...

واقعا حالا شوهرمون یه جیزی اون بچه اوناست اما بچه خودمون ک نباید اوناروبخواد وقتی مادرشو نخواستن

واقعا حالا شوهرمون یه جیزی اون بچه اوناست اما بچه خودمون ک نباید اوناروبخواد وقتی مادرشو نخواستن

بچه تو این فازا نیس فعلا داره اعتماد به نفسش ساخته میشه اگر بقیه باهاش خوب بودن فک میکنه خودش خوبه نبودن فک میکنه خودش بده اگر فک کرد خانواده پدرش اذیتت میکنن اول از پدرش بعد از خودش بدش میاد 

بچه تو این فازا نیس فعلا داره اعتماد به نفسش ساخته میشه اگر بقیه باهاش خوب بودن فک میکنه خودش خوبه ن ...

بزرگ بشه چی طرف من هست یاچون بهش محبت میکنن پشت اوناست

چطور ترکشش بمن میخوره؟منظورت اینه خدا بلایی سرم میاره

خوب بلاخره پدر مادر و خواهر برادرشن.شاید اویل حق بهت بده و چیزی نگه.بعدا منت سرت میزاره و زندگیتو تلخ میکنه‌.میگه تو کینه ای هستی،اندک بینی و....طبق تجربه میگم

بنظرم مثل مادر من نباش از بچت یه آدم چند شخصیتی نساز!

مامان منم توقع داشت تو بچگیم و حتی همین الان از خانواده بابام متنفرباشم و دوری کنم اونوقت با خانواده خودش صمیمی و مهربون باشم 

من کلا شخصیت مهربونی داشتم اونقد مامانم ازم توقع بیخود داشت که هم قید خانواده بابامو زدم هم قید خانواده مامانم 

چون من نمیتونم با چارنفر مهربون باشم با چارنفر دیگه نامهربون !

بنظرم تو روابط دخترت دخالت نکن بذار آرامش داشته باشه 

من اینقد مامانم بهم میگفت اینکار رو بکن اون کار رو نکن درمواجه با فلانی فلان حرف رو نزن و... که کلا ازم یه شخصیت استرسی و چندگانه ساخت 

بذار دخترت زندگیشو بکنه نهایتش خودت محلشون نذار