2777
2789
عنوان

صیغه کسایی ک راجبش میدونن لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 54 پست
یعنی نامزد داره و با زن دیگه ای صیغه کرده؟؟؟صیغه مدت دار هست ولی چقدر نامرده برادرت

ارهههههههه تا تونستم حرف بارش کردم خیلی خطای بزرگی کرده کافیه نامزدش خبر بشه هممونو ب دار میکشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با شوهرم صیغه بودیم بعد میخواستیم عقد دائم کنیم هنوز مهلت صیغه تموم نشده بودعاقد گفت کافیه مرده ...

مرسییی گلم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
زنگ بزن مرجع تقلید باطل کردنش کاری نداره مهریشو باید بده و صیغه رو پس بخونه

وای مرسی این ک کار سختی نیست 🥺 امروز بیاد بهش بگم و راجب مهریه ام ازش بپرسم 

داداشت نباید برای هوس صیغه میکردفکر کنم باید از امام جماعت مسجد محله تون کمک بخاین

خیلی اشتباه کرده 🥺 حتما میبرمش باهم بپرسیم

چ پست فطرت....

تا تونستم فوشش دادم میگ توروخدا ی راهی برام پیدا کن پشیمون 

بگه بقیه مدت رو بخشیدم و مهر رو بده تموم میشه

صیغه تموم میشه اما تضمینی نیست مزاحمت اون خانم تموم بشه. احتمالا شاکی بشه بره سراغ نامزد برادرت یا بخواد اخاذی کنه که گرفتار میشید

دیگه کسی با وجود نامزد باز میره چنین خربزه ای میخوره باید پای لرزش هم بشینه

بهش بگه مدت که مونده رو ببخشیم تموم کنیم اگه مهریه هم داره مجبورِ بده بهش

مجبور بخوره تو سرم باااید بده قال قضیع رو بکنه تا ابرومون نرفته

عزیزم اطلاع دقیقی ندارم بنابراین نمیتونم راهنماییت کنم

05132020  شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم مطهر رضوی تماس بگیر بهت میگن چکار کنی

خدا همه مونو به راه راست هدایت کنه انشاالله 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

برادرت باید از نامزد بیچارش جدا بشهو در ضمن میتونه بذل مدت کنه

نامزدش رفیق صمیمی منه 🥺 الان میگم ای خدا چرا ب من گفت من چطوری توروی نامزدش نگاه کنم