2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 18 پست

سلام عزیزای دلم منم توی اقدامم هر شب هم توی اقدامم اصلا یه شب نیست که اقدام نکنیم ۵ آذر پریودیم تموم شد بعدش لکه بینی داشتم تاریخ ۱۰,۱۱,۱۲ آذر خونریزیم یه کوچولو زیاد شد بعدش قطع شدم کامل بعد دوباره روزای ۱۹,۲۰ آذر لکه بینی شبیه این لانه گزینی داشتم دیشب، شب یلدا هم باید پریود میشدم یا امروز ولی نشدم دیشب همش سینه هام و زیر بغلم پیش مهمون ها سوزن سوزن میشد و گزگز میکرد نزدیک بود از درد جیغ بکشم و اینکه گاهی حالت تهوع خیلی کم دارم و از غذا خوردن متنفرم و کلی لاغر شدم در واقع استخون هام مونده😂زیر شکمم و کمرم هعی مثل پریودی درد میکنه بعضی وقتا میگم الانه پریود بشم ولی نمیشم بجای خون از واژنم مایع شفاف و ترشحات میاد و همش زود‌ زود یکم آب میخورم میرم دستشویی و اینکه دیروز صبح بی بی چک زدم منفی بود چون که خیلی زود زدم😂😂درسته؟

احساس میکنم شاید باردارم ولی فکر نمیکنم بارداری باشه همش هم میگم یک هفته بعد ۵ دی اینا قراره پریود بشم توروخدا کمک کنید اگه کسی مثل من بوده و باردار شده🥲🙏🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزای دلم منم توی اقدامم هر شب هم توی اقدامم اصلا یه شب نیست که اقدام نکنیم ۵ آذر پریودیم تموم ...

ببین گلم میگن واسه اقدام باید یک شب در میان باشه که اسپرم قوی باشه 

و اینکه به نظرم زیاد دلتو به علائم خوش نکن 

و اینکه شما میگی ۵ دی به بعد باید پریود شی 

پس زود زدی بیبی رو 

صبر کن تا ۳ ۴ روز دیگه 

اگر پری نشدی بیبی بزن 

و اینکه استرس نداشته باش 

شاید اون خونریزی پریود بوده باشه اصلا و شما فکر کنی 

و اینکه توی اقدام باشی پریود به هم میریزه 

امیدوارم که باردار باشی خوشگلم😍❤️

سلام عزیزای دلم منم توی اقدامم هر شب هم توی اقدامم اصلا یه شب نیست که اقدام نکنیم ۵ آذر پریودیم تموم ...

عزیزم زود بیبی زدی یه چند روزی صبر کن دوباره بیبی بزن منم موقع اقدام عین شما شدم فک میکردم لانه گزینی ولی باردار نبودم و چن ماه بعدش باردار شدم. 

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎