2777
2789
عنوان

شب یلدا رو کوفتمون کردن با دعوا کردنشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4088 بازدید | 109 پست

چقدر بده یه زن و شوهر تودورهمی یا مهمونی شروع میکنن ریز ریز بعدم بلند بلند باهم  دعوا کردن بقیه خیلی معذب میشن نمیدونن باید حرف بزنن یا  نزنن وانمود کنن نشنیدن یا اهمیت بدن 

دوبار تو همچین موقعیتی بودم ادم دچار شرم نیابتی میشه میزبان هم همه زحمتاش به باد میره تازه بار بعدی هم میبینیشون حالت یه جوریه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر بدم میاد مرد متاهل شب خونه ی مادرش بخوابه

من کلا دو روز فقط دو روز در سال با بچه ام میریم خونه ی مادرشوهرم

همیشه یکی یا دو تا از برادرشوهرام شب اونجا می خوابن تنهایی 

من خیلی معذبم سختمه 

به شوهرم گفتم به اونا گه نمی تونم بگم نیان خونه ی مادرشون است

ولی من دیگه  اونجا نمیام

امسال نرفتم 

نمیدونم فکر نمیکنم چون مادرشوهرم گفت دیشب خونه پدرش بوده من زنگ زدم دعوت گرفتم

الحمدلله من پدرشوهر مادرشوهرم فوت شدن یه خواهرشوهردارم همش میخوادهمه رو بچسبونن به هم و رفت وامد وتلفن باشه ولی ما کلا قطع رابطه ایم با برادرشوهرا 

متوجه نشدم با خواهرتون چیکار کردن

کتکش زدن خانواده شوهرش

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

نمیدونم‌چرا برام‌مهم‌نیست شب یلدا کجا باشم 😐😐 

البته مجردم😅 ولی درکل چه خونه مادرم باشم چه مادرشوهرم فرقش چیه 😁😁

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اوخی دلم‌ واسه بچه جاریت سوخت🥲

پدرشوهرم بیچاره پیرمرده تا اخر شب یه چایی هم نخورد اینقدررر ناراحت شد ولی خب میدونه عروسش سلیطه ست جرعت نمیکرد چیزی بگه که اوضاع بدتر نشه .

مادرشوهرم گفت تااااا یکماه غصه این بچه رو میخوره که پدر و مادرش اینجوری کردن امشب 

پدرشوهرم بیچاره پیرمرده تا اخر شب یه چایی هم نخورد اینقدررر ناراحت شد ولی خب میدونه عروسش سلیطه ست ج ...

ادم اینقدر بی درک شب همرو خراب کرد

چه پدرشوهر و مادرشوهر عاقلی داری

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

چقدر بدم میاد مرد متاهل شب خونه ی مادرش بخوابهمن کلا دو روز فقط دو روز در سال با بچه ام میریم خونه ی ...

اخه جاری ماشینو برداشت رفت ، مسیرشون حدودا یکساعته،  اژانس و اسنپ هم نبود هرچی زدن مجبور شد بمونه بیچاره