2777
2789
عنوان

شب یلدا رو کوفتمون کردن با دعوا کردنشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4132 بازدید | 109 پست
خلاصه تا اخر شب جو سنگین بود همه تو فکررر جاری زودتر با بچه اش رفت، برادرشوهرم دیشبو موند خونه پدرش ...

ادم بشینه توخونش تنهایی شرف داره یلدا هم یه شب معمولیه گمونم این میخواسته بره خونه ننش شوهرش گفته نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از این جاری های نخاله تو همه خانواده ها هست

من مامانم جای یکی ۳تا داره اونم وحشین  و ندید بدیدن همشون 😂😂😂😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

حتما سر مسئله ای قبلش دعوا داشتن ولی چقدر بد هیچوقت از یادشون نمیره

اره خب دعوا داشتن تو خونشون ،اما ما خبر نداشتیم تا وقتی اومدن.

کلا بروز هم نمیدن که مشکلشون چیه هرچی بقیه پرسیدن

به خدا همش واسه اینه طرف دوست نداره بره جایی به زور میرن قبلش هم دعوا کردن تو خونه هم شب خودشون رو خ ...

دقیقا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اوخی دلم‌ واسه بچه جاریت سوخت🥲

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

چقدر بی فرهنگ هستن کسایی که بحثهای شخصی رو تو جمع میکشونن اصلا شما که اعصابت سر جاش نیست ، نرو جایی

یوقت های زور می کنند که باید بیایی بعد هم تو مهمونی می پرند بهت که چته و چرا مثل ما خوشحال نیستی؟

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ادم بشینه توخونش تنهایی شرف داره یلدا هم یه شب معمولیه گمونم این میخواسته بره خونه ننش شوهرش گفته نه

نمیدونم فکر نمیکنم چون مادرشوهرم گفت دیشب خونه پدرش بوده من زنگ زدم دعوت گرفتم

ولی من برخلاف بقیه میگم شاید حق با جاریت باشه ممکنه دوست نداشته بیاد زورکی اومده شاید دوست داشته با خانواده خودش باشه شب یلدا بعدم عصبانی بوده نتونسته خودشو کنترل کنه