2777
2789

شهر ما کوچیکه، بچه هامونم خیلی به هم وابسته ان ۵سالشونه

و یه حا میبریمشون کلاس چون جای دیگه ای نیست

بعد هر موقع کلاس تموم میشه این راه میفته دنبال من و میاد خونمون

من شاغلم و صبح تا ظهر اداره هستم بعدشم که میام تند ناهار میخورمو بچمو میبرم کلاس

اما اون حالیش نمیشه که من خستم همش میخواد بیاد خونمون

بهش بی محلی هم میکنم فایده ای نداره

مادرش باید درک داشته باشه دخترشو تو خونه نگه داره یا باهاش بازی کنه 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مادرش چی؟ 

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

الکی بگو برنامه دیگه ایددارید .. یا رک بگو خسته ام باید استراحت کنم

همیشه همین حرفارو میگم

یا میگم باید برم خونه مادرم یا الکی میگم بازار  کار دارم

حالا دیشب جاریم میگه اومده به من گفته سارا الکی هر روز میگه کار دارم خونه نیستمو فلان تا من خونشون نرم🧐👀ینی تا این حد پررو هستش

همیشه همین حرفارو میگمیا میگم باید برم خونه مادرم یا الکی میگم بازار کار دارمحالا دیشب جاریم میگه ا ...

تو ام بگو خوب ادم هزار جور کار داره بفهم!! . چه پرروعه. من خواهر خودمم حال ندارم هرروز ببینم چه برسه به جاری

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬