2777
2789
عنوان

بنظرتون نی نی دارم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دوست داشتم واقعا ولی چون شرایطش نبود اقدام نمیکردم میترسیدمخدا خواست و با جلوگیری طبیعی باردار ش ...

عزیزم منم خانوادم اصلا دوست نداشتن که باردار بشم و همیشه میگفتم سومی رو میخام بیارم با جدیت سرزنشم میکردن حتی مامانم 

ولی من ب محض اینکه بی بی مثبت شد تو گروه گفتم و خیلی خوشحالیمو نشون دادم. یکم گارد گرفتن ولی من جوری صحبت کردم که بهشون اجازه ندادم برام تصمیم بگیرن و حالمو بد کنن 

تو هم نگران نباش خودت محکم باشی کسی چیزی نمیگه 

بچه رفاه نمیخاد خواهر برادر و‌همبازی میخاد

من خودم ۶ تا خواهربرادریم و زندگی معمولی داشتیم ولی خوشحال بودیم 

همسرم فقط یه داداش داره از بس تو‌سختی بزرگ شده چشماش ترسیده 

حتی ۶ ساله ازدواج کردیم میکفت تا برای بچم خونه نخرم اقدام نمیکنیم .

حالا اولی بیاد انشاالله بعدی ها هم میاد 😍😍

من خودم ۶ تا خواهربرادریم و زندگی معمولی داشتیم ولی خوشحال بودیم همسرم فقط یه داداش داره از بس تو‌سخ ...

درسته عزیزم بچه باید ارامش و آسایش داشته باشه گناه دارن 

ولی نباید ترسید و اقدام نکرد خدایی که از یه نطفه خون انسانی رو ب وجود میاره ب نظرتون نمیتونه تامین کننده آسایش و ارامشش باشه ؟؟

درسته عزیزم بچه باید ارامش و آسایش داشته باشه گناه دارن ولی نباید ترسید و اقدام نکرد خدایی که از یه ...

درسته عزیزم خودم تو فکرم دومی هم بیارم 😍 

برام دعا کن فردا مادر بشم 🙏

حس خوبیه من یکی بیشتر ندارم ولی خیلی دوست داشتم زیاد بچه داشته باشم ولی حقیقت دخترم ۷ سالشه پدرمو در ...

عزیزمممم شما رو چندساله میشناسم مادر قوی و مهربونی هستید

انشاالله دخترتون عاقبت بخیر شه 🙏 ♥️ 

عزیزم من جلوگیری طبیعی داشتیمخودم میخاستم و بعد دوماه اقدام مثبت شد😍😍

آهان به سلامتی آخه اون ایموجی اولی رو ک دیدم فک کردم تو اقدام نبودین

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖