2777
2789
عنوان

بنظرتون چقد خانواده شوهر تو زندگی تاثیر دارن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 49 پست
بزرگ نیست اخه بچه ست تازه هجده سالش شده

چه خانواده بی خیالی. چه برادر بی فکری. چطور می‌تونه خواهر نوجوونشو اجازه بده 

اگر همسرتون بعدا در مورد دخترتونم اینقد بی خیال و روشنفکر باشه خب ممکنه شما اذیت بشین. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اخه همسرم خودش خیلی خوبه خانوادشم همینطورفقط اینارو من نمیدونستم تازه متوجه شدمجلو من اوایل درموردش ...

عزیزم میفهمم چی میگین فرهنگاتون متفاوته برا این میگم برید مشاور بعدها مشکل براتون پیش نیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو زندگی من فضولی نکنن و کاری بهم نداشته باشن برن هرکاری دلشون میخواد انجام بدن،به من مربوط نیست

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اخه همسرم خودش خیلی خوبه خانوادشم همینطورفقط اینارو من نمیدونستم تازه متوجه شدمجلو من اوایل درموردش ...

نشون میده شوهرت مقید نیست

رو چه حساب میگی هست ؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

برعکس همه که گفتن به تو چه 

من ازون جهت بهت حق میدم که خب دوست داری تو خانواده و فضایی باشی که سالمن و هم‌عقیدت هستن 

خب همه همینن 

کلا با همفکر خودشون مچ میشن

چرا تعجب کردن نمیدونم!

ولی خب الان کاری هست که شده

به خاطر این مسئله زندگیتو زهر نکن و اصلا بهش فکر نکن

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بنظرم تا زمانی که تاثیری روی زندگیت نداره کاری نداشته باش و اوقات خودت و همسرتو تلخ نکن

عیسی به دین خود موسی به دین خود

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

وصله ناجور ک میگن خودتی توی اون خانواده.چقدر شری تو دین داری .همه ملزم به رعایت دین تو هستن ک تو بری ...

چرا چرت میگی فقط چون مذهبیه بهش میپری؟

هرکسی دوست داره با هم عقیده خودش وصلت کنه چرا قبل خواستگاری و جدی شدن رابطه این دوتا چیزی نگفتن؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
برعکس همه که گفتن به تو چه من ازون جهت بهت حق میدم که خب دوست داری تو خانواده و فضایی باشی که سالمن ...

خب الان میتونه خواهرشوهرو تغییر بده مطمینا نمیتونه

فقط خانواده بهم میریزه

چرا چرت میگی فقط چون مذهبیه بهش میپری؟هرکسی دوست داره با هم عقیده خودش وصلت کنه چرا قبل خواستگاری و ...

دقیقا حالا اگر برعکس بود صددرصد بهش حق میداد و اونا میشدن امل و عقب‌مونده 

درکِ این مسئله سخته آدم دوست داره تو فضایی باشه که همفکرش هستن؟!

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ